Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουν το θέμα Wijnaldum – Thiago στη Liverpool

Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουν το θέμα Wijnaldum – Thiago στη Liverpool

Το θέμα που απασχολεί τους περισσότερους, αν όχι όλους τους φίλους της Liverpool τις τελευταίες μέρες είναι εκείνο του Gini Wijnaldum και συνεπώς του Thiago Alcantara, ο οποίος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ολλανδό, σε περίπτωση που εκείνος μετακινηθεί στην La Liga.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Gini υπολογίζεται κανονικά από τον Jürgen Klopp και μάλιστα ξεκίνησε στο Community Shield του περασμένου Σαββάτου, αλλά δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει γίνει ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Barcelona, αφού ο Ronald Koeman θεωρεί πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό και κομβικό ρόλο στους Blaugrana.

Το ενδιαφέρον της Barcelona είναι ναι μεν επιβεβαιωμένο, αλλά η δεύτερη της περσινής La Liga δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στους Reds και ούτε έχει προσεγγίσει τους πρωταθλητές Αγγλίας για τον ποδοσφαιριστή.

Καμία εξέλιξη δεν θα υπάρχει μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των δύο παικτών στο Nations League με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ ο Jürgen Klopp και ο τεχνικός διευθυντής, Michael Edwards αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία το θέμα, σύμφωνα με τον Paul Joyce.

Ο Joyce προσθέτει πως αν ο Wijnaldum πωληθεί στην Barcelona ή αποχωρήσει κάποιος άλλος βασικός μέσος (πράγμα δύσκολο), τότε ο Klopp θα κινηθεί για τον Thiago, αν κριθεί συμφέρουσα η τιμή του. Αυτή τη στιγμή οι Βαυαροί τον παραχωρούν με ένα ποσό κοντά στα €30 εκατομμύρια.

Ο Ολλανδός θα υπολογίζεται κανονικά για την σεζόν 2020-21, αν δεν υπάρξει συμφωνία με την Barcelona για την πώληση του. Οι Καταλανοί θα κάνουν την κίνηση τους, για να τον αποκτήσουν μόλις οριστικοποιηθεί η αποχώρηση των Suarez και Vidal.

Wijnaldum και Thiago έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com