Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζωντανά στην τηλεόραση όλοι οι αγώνες της PL μέχρι να επιστρέψει ο κόσμος

Ζωντανά στην τηλεόραση όλοι οι αγώνες της PL μέχρι να επιστρέψει ο κόσμος

Οι αγώνες στο Anfield θα ξεκινήσουν κεκλεισμένων των θυρών.

Ανατροπή και μάλιστα σημαντική στις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Premier League, αφού όλοι οι αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου θα έχουν ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, μέχρι να επιστρέψει ο κόσμος στις κερκίδες των γηπέδων.

Αυτό σημαίνει πως και οι αγώνες που ξεκινούν στις 17:00 ώρα Ελλάδος θα προβάλλονται ζωντανά στην τηλεόραση, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν συμβαίνει (προβάλλεται ένας στην Ελλάδα και κανένας στο Ηνωμένο Βασίλειο). Η επιβεβαίωση από την FA αναμένεται τις επόμενες μέρες, όπως αναφέρουν οι Times.

Η Premier League μέχρι και πριν λίγο καιρό, δηλαδή πριν την νέα έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού ήθελε να επιστρέψει στην κανονικότητα όσο αφορά τις μεταδόσεις, δηλαδή να έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη στο Νησί το 40% των αγώνων μέσω του Sky Sports και του BT Sports.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να επιστρέψει και ο κόσμος στα γήπεδα, κάτι που πολύ δύσκολα θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, παρά τις αρχικές ελπίδες για επιστροφή μερίδας του κόσμου τον Οκτώβριο.

Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε ένα μέρος του κόσμου να επιστρέφει στα γήπεδα της Premier League μέσα στη σεζόν, αλλά δύσκολα θα τα δούμε γεμάτα, κάτι που θα οδηγήσει στην ζωντανή μετάδοση όλων ή σχεδόν όλων των αγώνων, για να μην καταφεύγει ο κόσμος στην λύση των παράνομων streams.

Δύσκολα θα δούμε γεμάτο το Anfield κατά την σεζόν 20-21.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com