Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν λίγο τυχερή η Bayern»

Klopp: «Ήταν λίγο τυχερή η Bayern»

Η Bayern Munich κατέκτησε το Uefa Champions League προχθές και σύμφωνα με τον Jürgen Klopp είχε την τύχη με το μέρος της, λόγω του προγράμματος της Bundesliga, το οποίο της επέτρεψε να μην έχει αγώνες μέσα στον Ιούλιο, όπως οι ανταγωνιστές της.

Η Bundesliga ήταν το πρώτο πρωτάθλημα που επέστρεψε στην μετά lockdown εποχή στα μέσα Μαΐου και φυσικά το πρώτο που ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουνίου. Η Bayern Munich πριν την επανέναρξη του Champions League, είχε δώσει το τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Bayer Leverkusen στις αρχές Ιουλίου για τον τελικό κυπέλλου Γερμανίας.

Ο προπονητής των Reds εκθείασε ναι μεν την ομάδα του Flick αλλά ανέφερε πως ήταν λίγο τυχερή:

“ Είναι δύσκολο να γράψεις μεγαλύτερη ιστορία σε οχτώ μήνες (από την ημέρα που ανέλαβε ο Hansi Flick). Ήταν όμως λίγο τυχερή, μέσα σε όλο το χάος με τα προγράμματα, το πρόγραμμα τους ήταν εκείνο που ταίριαζε καλύτερα από κάθε άλλο με το Champions League. ” Είπε ο Klopp στο ZDF.

“ Είναι, χωρίς αμφιβολία μια από τις απόλυτα κορυφαίες ομάδες του κόσμου. ”

“ Είναι απίστευτα καλά εξοπλισμένη ομάδα. Έχουν παίκτες παγκοσμίου κλάσεως σε κάθε θέση και στην κατάλληλη ηλικία. ” Δήλωσε ο προπονητής των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι η Bayern Munich για το 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com