Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Χτύπησα επίτηδες τον Ramos για αυτό που έκανε στον Salah»

Lovren: «Χτύπησα επίτηδες τον Ramos για αυτό που έκανε στον Salah»

Ο Dejan Lovren σε δηλώσεις που παραχώρησε σε κανάλι της Αιγύπτου θυμήθηκε τον προπέρσινο τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Real Madrid και αποκάλυψε πως χτύπησε επίτηδες τον Sergio Ramos για τον τραυματισμό που προκάλεσε στον Mo Salah.

Ο αμυντικός της Zenit είπε στο Sada El Balad:

“ Αν χτύπησα επίτηδες τον Ramos αφού τραυμάτισε τον Salah; Ναι, είναι πιθανό αυτό (σε παιχνίδι της Κροατίας με την Ισπανία). Δεν θέλω να το κάνω μεγάλο θέμα, αλλά πιστεύω πως αυτό που έκανε ο Ramos στον φίλο μου ήταν από πρόθεση, για να τον τραυματίσει. Ήταν η στιγμή να πληρώσει για αυτό που είχε κάνει. ”

“ Ο Luka Modric προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα σε εμένα και στον Ramos. Αντιμετωπίζαμε την Ισπανία με την Εθνική ομάδα της Κροατίας και τον χτύπησα σκόπιμα με τους αγκώνες μου και του είπα ότι είμαστε πάτσι τώρα. ” Είπε ο Lovren.

“ Παίζαμε πολύ καλύτερα από την Real Madrid στον τελικό του Champions League μέχρι να τραυματιστεί ο Salah. Η έξοδος του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Μετά την έξοδο του, ξεκίνησαν να κυριαρχούν στο ματς. ”

“ Ο Salah έπειτα έκανε μια σπουδαία προσπάθεια να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου. ”

O Sadio Mane διαμαρτύρεται στον Sergio Ramos για τον τραυματισμό πού προκάλεσε στον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com