Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Δύσκολο το πρόγραμμα αλλά πρέπει να πάρουμε καλά αποτελέσματα»

Wijnaldum: «Δύσκολο το πρόγραμμα αλλά πρέπει να πάρουμε καλά αποτελέσματα»

Το πρόγραμμα της στην Premier League 20-21 έμαθε χθες η Liverpool, το οποίο ο Gini Wijnaldum το χαρακτήρισε δύσκολο, πριν τονίσει πως η ομάδα πρέπει να έχει καλά αποτελέσματα, για να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Ολλανδός είπε για το πρόγραμμα των Reds:

“ Είναι δύσκολοι αγώνες, αλλά πρέπει να πάρουμε καλά αποτελέσματα. ”

“ Το ξεκίνημα στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα ήταν επίσης δύσκολο, επειδή είχαμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια, λόγω του ότι φτιαχνόταν το γήπεδο μας. Τώρα τα πράγματα είναι παρόμοια. Θα πρέπει να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και τι θα γίνει με τους οπαδούς. ”

“ Όλα τα παιχνίδια της Premier League είναι δύσκολα και ειδικά στην αρχή που όλες οι ομάδες είναι φρέσκες. Πρέπει να προπονούμαστε καλά, να παίζουμε στους αγώνες όσο καλύτερα γίνεται και να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν. ”

“ Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Γνωρίζουμε το πρόγραμμα και είναι δύσκολο, αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε πολλά παιχνίδια. Θα δούμε πόσο δύσκολα θα είναι όταν έρθει η ώρα, όταν θα έχουμε παίξει, μετά το παιχνίδι. ”

“ Ξέρουμε πως να τα βγάζουμε πέρα αλλά είναι δύσκολο. Στις περισσότερες περιόδους της σεζόν έχουμε αρκετά παιχνίδια. Εμείς πρέπει απλά να ανταπεξέλθουμε. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Θέλουμε απλά να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται και έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ελπίζουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα και να κάνουμε αυτή τη σεζόν εξίσου καλή με την περσινή σεζόν. ”

Στόχος η διατήρηση των σκήπτρων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com