Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλάζει τα πλάνα της και πηγαίνει στην Αυστρία η Liverpool

Αλλάζει τα πλάνα της και πηγαίνει στην Αυστρία η Liverpool

Τα πλάνα της καλοκαιρινής προετοιμασίας αναγκάστηκε να αλλάξει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή η Liverpool, μετά την ανακοίνωση του Boris Johnson να βάζει τους ταξιδιώτες από Γαλλία, Ολλανδία και Μάλτα που θα εισέρχονται στην Αγγλία σε καραντίνα 14 ημερών.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν σε ένα μέρος που αρέσει στον Jürgen Klopp, στο Evian της Γαλλίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, αλλά αυτό πλέον δεν μπορεί να συμβεί, καθώς η ομάδα δεν γίνεται να μπει σε καραντίνα 14 ημερών μόλις επιστρέψει στο Merseyside.

Η ομάδα αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αυστρία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και συγκεκριμένα στο Saalfelden, όπως έγραψε πρώτη η εφημερίδα, Kronen Zeitung.

Πρόκειται για μια μικρή πόλη 16.000 περίπου κατοίκων που απέχει μόλις μια ώρα από το Salzburg, το οποίο επισκέφθηκαν τον περσινό Δεκέμβριο οι Reds για αγώνα του Champions League με την τοπική ομάδα.

Η Liverpool θα μείνει σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο στην περιοχή για περίπου δέκα ημέρες.

Η ομάδα του Klopp θα μπορούσε να δώσει έναν φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την Red Bull Salzburg, έτσι ώστε να προετοιμαστεί για το Community Shield κόντρα στην Arsenal στις 29 του μηνός.

Στην Αυστρία μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί λίγα περισσότερα από 20.000 κρούσματα κορονοϊού και θεωρείται δύσκολο να χρειαστεί να τεθεί σε καραντίνα η ομάδα όταν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ποδοσφαιριστές των Πρωταθλητών μπορούν να να επιλέξουν αν θα ταξιδέψουν μόνοι τους στο Saalfelden ή αν θα επιστρέψουν στο Melwood, για να μεταβούν με άλλους παίκτες και με το τεχνικό επιτελείο στην Αυστρία.

Η Liverpool επιστρέφει στις προπονήσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com