Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα εισπράξει 175 εκ. από την κατάκτηση της Premier League η Liverpool

Θα εισπράξει 175 εκ. από την κατάκτηση της Premier League η Liverpool

Σε συμφωνία ήρθαν οι 20 ομάδες της Premier League, ώστε να μην μειωθεί φέτος το χρηματικό έπαθλο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και αυτό να συμβεί τις επόμενες σεζόν.

Οι ομάδες έχουν συμφωνήσει να πληρώσουν μια αποζημίωση 330 εκατομμυρίων στους τηλεοπτικούς φορείς, λόγω της τρίμηνης διακοπής και αυτή θα πληρωθεί σε δόσεις τις επόμενες σεζόν. Συμφώνησαν επίσης να συνεχίσουν να παρέχουν οικονομική βοήθεια στις ομάδες της EFL που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας.

Η Liverpool από την φετινή σεζόν είναι έτοιμη να εισπράξει το ποσό ρεκόρ των 175 εκατομμυρίων λιρών από την κατάκτηση του τίτλου και από τα τηλεοπτικά. Οι Reds θα είχαν λάβει περίπου 21 εκατομμύρια λιγότερα, αν οι ομάδες πλήρωναν φέτος την αποζημίωση στους τηλεοπτικούς φορείς.

Η Premier League συνήθως ανακοινώνει τα επίσημα ποσά που δίνει στις ομάδες της μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά αυτό δεν συνέβη φέτος.

Πέρυσι Reds και Cityzens έλαβαν ένα χρηματικό ποσό που ξεπερνούσε κατά λίγο τα 150 εκατομμύρια λίρες για την δεύτερη θέση και την κατάκτηση του τίτλου αντίστοιχα.

Η ομάδα του Klopp είχε λάβει και πέρυσι το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό παρά την δεύτερη θέση, αφού είχε τους περισσότερους ζωντανούς αγώνες στην Αγγλική τηλεόραση και το ίδιο θα συμβεί και φέτος, με ποσό-ρεκόρ για το Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ποσό ρεκόρ για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com