Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το πρωτάθλημα ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μου»

Klopp: «Το πρωτάθλημα ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μου»

Ο συγκινημένος Jurgen Klopp μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Την πρεμιέρα του έκανε στο κανάλι της Liverpool το ντοκιμαντέρ «Golden Sky: Klopp’s Champions» το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ο προπονητής της ομάδας μας παραχωρεί συνέντευξη διάρκειας μίας ώρας, σε μέρος της οποίας περιγράφει με λεπτομέρεια τα συναισθήματα απόλυτης ευτυχίας και συγκίνησης πού ένιωσε μετά το τέλος του αγώνα της Chelsea με τη Manchester City το βράδυ της 25ης Ιουνίου, και εμείς εδώ στο liverpool.gr σας τα παρουσιάζουμε επί λέξει:

«Μετρώντας τα λεπτά, ήταν απλά απίστευτο και οπωσδήποτε μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές πού είχα ποτέ, χωρίς (μάλιστα) να βρίσκομαι σε γήπεδο.»

«Επειδή ήμασταν όλοι μαζί, μπορούσες να δεις όλα τα πρόσωπα. Οι παίκτες κάθονταν εκεί, μερικοί δε μπορούσαν να παρακολουθήσουν. Όλοι ήμασταν κάπως έτσι, και ήταν απολύτως εξαιρετικό.»

«Δεν έχεις καμία ιδέα πως θα νιώσεις πριν συμβεί. Ήταν αγνή χαρά! Απόλυτη ανακούφιση στο επόμενο δευτερόλεπτο, και μετά άρχισα να κλαίω. Οπότε πήγα και κάλεσα την Ulla (τη γυναίκα του)

«Κάλεσα την οικογένειά μου 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού (Chelsea-City), οπότε το παρακολούθησαν μαζί μου. Τους είπα ‘OK, σας αγαπώ όλους’, και ακούμπησα το τηλέφωνο στο τραπέζι. Είπα ‘μην κλείσετε, για να δείτε τι πρόκειται να συμβεί εδώ!'»

«Μετά ήθελα να μιλήσω με την Ulla και δε μπορούσα. Την είχα στο τηλέφωνο, όμως απλά έκλαιγα. Δεν ήξερα γιατί συνέβη. Δεν είχα ιδέα. Ήμουν περήφανος και ανήσυχος για αυτό, όμως δε μπορούσα να σταματήσω. Δε μου είχε τύχει ποτέ να μη μπορώ να σταματήσω να κλαίω.»

«Δεν ήξερα ακριβώς το γιατί, οπότε πήγα για μερικά λεπτά στο δωμάτιό μου, γιατί δεν ήθελα να δείξω σε όλους εκεί γύρω ότι δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω.»

«Μετά συνειδητοποίησα βήμα-βήμα ότι υπήρχε κάποια πίεση (τόσο καιρό, μέχρι να κατακτηθεί το πρωτάθλημα)! Την οποία συνήθως δεν αισθάνομαι όταν είμαι μέσα στη διαδικασία, όμως το να είμαι ο προπονητής αυτής της ομάδας είναι μεγάλη τιμή -το βλέπω σαν καθαρή τύχη-, όμως υπήρχε μία ευθύνη, να το θέσω έτσι.»

«Και φυσικά αυτή (η πίεση) έφυγε από τους ώμους μου εκείνη τη στιγμή, και αυτό (η κατάκτηση του τίτλου) πρέπει να ήταν ο λόγος. Ήταν πολύ παράξενο, πολύ καλό, πολύ συναισθηματικό, μία πολύ ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μου.»

O Jurgen Klopp παραχωρεί συνέντευξη τύπου μία μέρα μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.
O Jurgen Klopp παραχωρεί συνέντευξη τύπου μία μέρα μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com