Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απορρίφθηκε από την Norwich η πρόταση της Liverpool

Απορρίφθηκε από την Norwich η πρόταση της Liverpool

Ο Jamal Lewis ήθελε να υπογράψει στην Liverpool, όμως κατέληξε στη Newcastle.

Η Liverpool σήμερα το απόγευμα έκανε την πρώτη της προσπάθεια να αποκτήσει τον Jamal Lewis από την Norwich με μια πρόταση 10 εκατομμυρίων λιρών, η οποία όμως απορρίφθηκε από τα Καναρίνια.

Ήταν κάτι λογικό και αναμενόμενο, όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει. Η Norwich κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στα 20 εκατομμύρια και δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει εύκολα. Προτίθεται φυσικά να τον παραχωρήσει, αλλά με τους δικούς της όρους.

Μάλιστα, η Norwich ξεκαθάρισε στους Πρωταθλητές Αγγλίας πως δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο deal ο Yasser Larouci και η μεταγραφή, αν ολοκληρωθεί, θα γίνει μόνο έναντι χρηματικού ανταλλαγμάτος.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων θα συνεχιστούν τις επόμενες ώρες και μέρες, αλλά το χάσμα που υπάρχει δεν είναι μικρό. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στην Liverpool και πιστεύει πως θα εξελιχθεί με τον Jürgen Klopp, αλλά αυτό δεν θα συμβεί αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή.

Σε περίπτωση μη πραγματοποιήσης της μεταγραφής, η Liverpool μπορεί να στραφεί στις εναλλακτικές, με τον Κώστα Τσιμίκα να αποτελεί μια από αυτές.

Στον σύλλογο πάντως υπάρχει αισιοδοξία αναφορικά με την μεταγραφή του Lewis και οι Reds θα επανέλθουν με μια βελτιωμένη πρόταση, ελπίζοντας να αποσπάσουν το «ναι» της Norwich, η οποία υποβιβάστηκε στην Championship.

Πρώτο «όχι» της Norwich στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com