Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/8/2002 Υπογράφει στους Reds ο Salif Diao (vid)

Σαν σήμερα: 6/8/2002 Υπογράφει στους Reds ο Salif Diao (vid)

Υπογράφει στη Liverpool από την Γαλλική Sedan σαν σήμερα, ο διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης πρώην αμυντικός μέσος των Reds, Salif Alassane Diao.

Ο Gerard Houllier θα καταβάλει στην Γαλλική ομάδα του Σενεγαλέζου το ποσό των 7,4 εκ. λιρών, λίγο πριν το Mundial του 2002, προλαβαίνοντας έτσι την οποιαδήποτε «εκτίναξη» της τιμής του, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής του ομάδας που θα ταξίδευε στην Ιαπωνία.

Στα χρόνια του στους Κόκκινους θα αντιμετωπίσει αρκετές φορές προβλήματα τραυματισμών και δεν θα μπορέσει να δικαιώσει τον τίτλο του «νέου Viera» που του έδωσε ο Gerard Houllier στην παρουσίαση του. Στα 5 χρόνια που ανήκε στο δυναμικό των Reds, θα συμπληρώσει μόλις 61 εμφανίσεις με την famous Red shirt, σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Τον Δεκέμβριο του 2007 θα μετεγγραφεί ελεύθερος στην Stoke City αφού θα περάσει δανεικός κατά σειρά από τις Birmingham City, Portsmouth & Stoke City.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε στο 4′:02″ τον Salif Diao να σκοράρει το ένα από τα τρία του γκολ με τη Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 6/8/2002 Υπογράφει στους Reds ο Salif Diao
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com