Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προσφέρει 8 εκ. + bonus για Lewis η Liverpool, η Norwich θέλει τα διπλά»

«Προσφέρει 8 εκ. + bonus για Lewis η Liverpool, η Norwich θέλει τα διπλά»

Υπαρκτό και επιβεβαιωμένο είναι το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Jamal Lewis της Norwich, αλλά η μεταγραφή δεν είναι τόσο εύκολη, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που έχουν τα Καναρίνια.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας έχουν αποφασίσει πως καλό θα είναι να ενισχυθούν στην θέση του αριστερού back, δίνοντας ορισμένες ανάσες στον Andrew Robertson, αλλά επίσης θα ήθελαν να διαθέσουν γύρω στα £10 εκατομμύρια και πολύ δύσκολα θα φτάσουν τα 20 που θέλει η Norwich.

Οι Reds θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή με μια πρόταση £8 εκατομμυρίων +2 με τη μορφή μπόνους, σύμφωνα με τον James Pearce, η οποία όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει αποδεκτή από την Norwich, η οποία δεν έχει την ανάγκη να ξεπουλήσει, αν και υποβιβάστηκε στην Championship μετά από μια μόλις σεζόν στην Premier League.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θα ήθελε να συμπεριλάβει στο deal τον Yasser Larouci ως έμψυχο αντάλλαγμα και μένει να δούμε αν η Norwich θα αποδεχθεί μια πρόταση με τον Αλγερινό και περίπου £10 εκατομμύρια.

Ο ίδιος ο Lewis θέλει να φορέσει την Famous Red Shirt και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Andrew Robertson, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Το plan b της ομάδας, σε περίπτωση που ο Jamal Lewis δεν καταλήξει στο Anfield ακούει στο όνομα, Κώστας Τσιμίκας και πρόκειται για τον αριστερό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού. Μια εξίσου όμως δύσκολη περίπτωση, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Ελληνικής ομάδας.

Όσο αφορά τον Lloyd Kelly, η Liverpool πολύ δύσκολα θα επανέλθει, αφού ο Michael Edwards έμεινε απογοητευμένος από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, όταν προσπάθησαν οι Reds να τον κάνουν δικό τους το περσινό καλοκαίρι.

Η Norwich κοστολογεί στα 20 εκατομμύρια τον Lewis.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com