Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της Newcastle

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της Newcastle

Η Liverpool επικράτησε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα με σκορ 1-3 της Newcastle στο St Jame’s Park και ο Jürgen Klopp μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τη νίκη της ομάδας του, τον αγώνα, την απόδοση των παικτών του και τη φανταστική φετινή χρονιά.

Για σημερινό αγώνα και τη νίκη των Πρωταθλητών είπε:

“ Θέλαμε να τελειώσουμε την σεζόν με έναν ιδανικό τρόπο και το κάναμε. Στην αρχή μας ξύπνησαν και έπειτα τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά, για να αποδώσουν κόντρα σε αυτό το αμυντικό τείχος. ”

“ Κάναμε πέντε αλλαγές και δεν ήταν εύκολο, αλλά βελτιωνόμασταν όλο και περισσότερο. ”

“ Χρησιμοποιήσαμε μερικά κενά που υπήρχαν στο γήπεδο. Σκοράραμε ένα πολύ ωραίο δεύτερο γκολ και οι πέντε αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν. Ελέγξαμε ολοκληρωτικά τον αγώνα και μου άρεσε αυτό. ”

“ Όπως συμβαίνει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν μας, τα παιδιά δεν κερδίζουν μόνο στις τέλειες μέρες. Αυτό μου αρέσει. ” Είπε ο Klopp.

Για το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του φέτος:

“ Το ποδόσφαιρο μας ήταν εξαιρετικό και πήραμε 99 βαθμούς. ”

“ Όλα ξεκίνησαν την 1η Ιουνίου 2019 με τον πρώτο αγώνα μιας ξεχωριστής εποχής. Μετά κερδίσαμε το Super Cup, το Club World Cup και τώρα την Premier League. Αυτό είναι εξαιρετικό. Οι 99 βαθμοί είναι εξαιρετικοί. Τα παιδιά έδειξαν σταθερότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος:

“ Μετά τους 97 περσινούς βαθμούς, ήταν ξεκάθαρο πως για να τερματίσουμε μπροστά από την Manchester City θα έπρεπε να ήμασταν σχεδόν τέλειοι. Αυτό το πρωτάθλημα θα έχει ξεχωριστή θέση στη μνήμη μου. ”

Για την άδεια που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές του:

“ Δεν είναι επίσημη ημερομηνία που θα ξεκινήσουμε, αλλά όλοι περιμένουν αυτό να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου. Οπότε τώρα θα έχουμε δύο εβδομάδες διακοπών χωρίς καθόλου δουλειά με μπάλα. ”

“ Η περίοδος του lockdown ήταν έντονη ψυχολογικά και έπρεπε να μείνουμε έτοιμοι για όταν αρχίσουμε ξανά. ”

“ Θα έχουμε δύο εβδομάδες διακοπών και μετά τίποτα. Πρέπει να τα βγάλουμε πέρα με τον χρόνο που έχουμε στη διάθεση μας. Πολλές ομάδες θα παίζουν ακόμα στην Ευρώπη. Εμείς θα αξιοποιήσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες. ”

Ρωτήθηκε για τον Virgil van Dijk:

“ Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται περισσότερα επαινετικά σχόλια. Είναι καλός, πολύ καλός. Είναι ξεχωριστός. Χρησιμοποιεί τις ικανότητες του και πάνω από όλα το μυαλό του. Αυτή η μίξη τον κάνει έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό. Χαίρομαι που τον έχουμε. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Ήταν ο μεγάλος του στόχος (να παίξει και στα 38 παιχνίδια). Προσπαθούμε να τον ξεκουράζουμε, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Τώρα θα έχει δύο εβδομάδες. ”

Για τον Minamino που ανεβαίνει:

“ Είναι δύσκολο να έρχεσαι σε μια τέτοια ομάδα. Οι επιθετικοί χρειάζονται χρόνο. Μου άρεσε το παιχνίδι του σήμερα. Ήταν ζωντανός και έπαιζε ανάμεσα στις γραμμές, έδινε έναν τόνο στην πίεση μας. Παραλίγο μάλιστα να σκοράρει δύο φορές, αλλά ο τερματοφύλακας πραγματοποίησε καλές αποκρούσεις. Όλα ήταν καλά. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Ο Taki έχει την κατάλληλη νοοτροπία για να παίξει σε εμάς. Έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θέλει να παίζει περισσότερο. Όλοι χρειάζονται χρόνο. Όλες οι μεταγραφές χρειάστηκαν χρόνο, εκτός μάλλον από τον Virgil. Όλα είναι καλά με εκείνον. ”

Για το γκολ του Sadio Mane:

“ Αυτό το γκολ συνοψίζει την σεζόν που είχαμε. Η επιθετική μας τριάδα απόλαυσε τον σημερινό αγώνα. ”

“ Ο Mo είχε δοκάρι, ο Bobby ήταν πολύ άνετος μεταξύ των γραμμών και τα άλλα παιδιά έκαναν την σκληρή δουλειά. Το ρόστερ μας είναι εξαιρετικό και θα το θυμάται για πάντα ο κόσμος. ”

Για το μέλλον της ομάδας:

“ Έχουμε να γράψουμε ακόμα μερικά κεφάλαια με αυτή την ομάδα. ”

Ο Virgil van Dijk ισοφαρίζει για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com