Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς τις οικογένειες των παικτών η απονομή!

Χωρίς τις οικογένειες των παικτών η απονομή!

Μπορεί χθες το βράδυ να είχαμε χαρμόσυνα νέα όσο αφορά την παρουσία των οικογενειών των παικτών στην απονομή της Liverpool, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα με την Chelsea, αλλά τελικά είχαμε ανατροπή και αυτό δεν θα συμβεί.

Η Premier League είχε δώσει την έγκριση της, προκειμένου να μπορέσουν να βρεθούν στο Anfield οι οικογένειες των παικτών, αλλά όχι και το συμβούλιο ασφαλείας της πόλης του Liverpool, το οποία και απέρριψε το σχετικό αίτημα.

Οι Reds ήθελαν να τους δοθεί η έγκριση, προκειμένου να βρεθούν 500 άτομα, αντί για 300 το βράδυ της Τετάρτης στο Anfield, αλλά δεν θα δουν την επιθυμία τους να γίνει πράξη.

Αυτή η τελευταία εξέλιξη, σημαίνει πως η απονομή της Premier League θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία των οικογενειών των παικτών, εκτός και αν η Liverpool το προσπαθήσει ξανά με ένα νέο αίτημα (και φυσικά ορισμένες τροποποιήσεις), το οποίο θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Οι πιθανότητες όμως δεν είναι με το μέρος της.

Τα πλάνα της ομάδας περιελάμβαναν υποχρεωτική χρήση μάσκας για τα επιπλέον 200 άτομα και δύο μέτρα απόσταση ανάμεσα στους μη συγγενείς.

Πριν την απονομή του τροπαίου, οι Reds θα υποδεχθούν την Chelsea και θέλουν να γιορτάσουν με νίκη.

Ο Jordan Henderson θα σηκώσει το τρόπαιο της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com