Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Νιώθω σαν να χάσαμε»

Klopp: «Νιώθω σαν να χάσαμε»

Η Liverpool υποχρεώθηκε στην πρώτη της φετινή εντός έδρας απώλεια σήμερα το απόγευμα κόντρα στην Burnley και ο Jürgen Klopp μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το τελικό αποτέλεσμα με τους Clarets, την εμφάνιση της ομάδας και εκείνη του Nick Pope, την αποχή του Firmino από τα γκολ και αρνήθηκε να σχολιάσει το πέναλτι που ζήτησε ο Robertson.

Για την απόδοση των Reds και την εμφάνιση του Nick Pope είπε:

“ Κάναμε μια καλή εμφάνιση στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού. Ήταν η Liverpool εναντίον του Nick Pope. Ήταν μια πρόκληση για εμάς να δημιουργήσουμε ευκαιρίες κόντρα σε μια τόσο καλά οργανωμένη ομάδα και με τόσο καλή νοοτροπία. Πάντα υπήρχε κάποιος της Burnley να μας αρνηθεί το γκολ και αφήσαμε ανοιχτό το ματς. ”

“ Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έχουμε κάνει κόντρα στην Burnley, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και πήραμε μόνο έναν βαθμό. ”

Για το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα στον Robertson:

“ Δεν μίλησα για την φάση με τον Robertson στον διαιτητή στο τέλος, γιατί δεν την είδα. Νιώθω σαν να έχουμε χάσει τον αγώνα. Το ξέρω πως δεν το έχουμε χάσει. ”

“ Θα έπρεπε όμως να είχαμε σκοράρει πιο πολλά γκολ. Δεν το κάναμε όμως και το λάθος ήταν δικό μας και κανενός άλλου. ”

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Curtis Jones:

“ Ο Curtis έκανε ένα καλό παιχνίδι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την δημιουργικότητα που διαθέτει. ”

“ Μπορεί να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του, γιατί το σύστημα μας τον βοηθάει στο να το κάνει. Μπορεί να γίνει αρκετά εντυπωσιακός. Έχει πολλά ακόμη βήματα να κάνει, αλλά έκανε ένα καλό παιχνίδι. ”

“ Τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για τον Neco, αφού αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις. ”

Για τον Bobby Firmino που δεν έχει σκοράρει σε φετινό εντός έδρας αγώνα της Premier League:

“ Δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Bobby, οπότε ελπίζω να μην διαβάσει την εφημερίδα σας αν το κάνετε θέμα. Τον χρειαζόμαστε για άλλα πράγματα και έχουμε ευκαιρίες για άλλους παίκτες, λόγω του τρόπου με τον οποίο παίζει. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Δεν μας ανησυχεί καθόλου. Έκανε ένα εξωπραγματικό παιχνίδι. ”

Για την επιλογή του Neco Williams στην αρχική ενδεκάδα:

“ Ο Milly δεν ήταν διαθέσιμος και ευτυχώς ήταν ο Neco. Ο Robbo έκανε τεράστια διαφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σήμερα ο Robertson ήταν πολύ καλός. ”

“ Με τον Neco μπορούμε να παίρνουμε τέτοιου είδους αποφάσεις. ”

Για τις ευκαιρίες που πλέον δίνει στους μικρούς:

“ Πρέπει να συνηθίσουν οι μικροί στις απαιτήσεις της Premier League. Αν κάνουν ένα λάθος, είναι εντάξει. Πρέπει να αποκτήσουν σταθερότητα και να είναι πάντα εκεί όταν πρέπει. Το καλύτερο πράγμα είναι να έχεις εμπειρία 35χρονου και πόδια εφήβου.”

“ Σημασία έχει πόσο έτοιμα είναι τα παιδιά. Εμείς διεκδικούμε τα πάντα και δεν έχει σημασία η ηλικία των παιδιών. Όποιος βρίσκεται στο ρόστερ, πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει. Η ηλικία είναι μόνο το ένα στοιχείο από τα 500 (που χρειάζονται). ” Είπε ο Klopp.

“ Η ομάδα μας είναι πραγματικά καλή και οι νέοι παίκτες έχουν τόσο χρόνο στη διάθεση τους, για να βελτιωθούν. ”

Στα θετικά η εμφάνιση του Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com