Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη φετινή εντός έδρας απώλεια για τους Πρωταθλητές

Πρώτη φετινή εντός έδρας απώλεια για τους Πρωταθλητές

Πρώτη φετινή εντός έδρας απώλεια για την Liverpool! Οι Reds δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Burnley, μένοντας στο 1-1 και απώλεσαν για πρώτη φορά φέτος βαθμούς στο Anfield, μη μπορώντας πλέον να κάνουν το απόλυτο νικών.

Για την Liverpool βρήκε δίχτυα ο Andrew Robertson με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο.
Α’ Ημίχρονο: Με τον Neco Williams να διατηρεί την θέση του στο αρχικό σχήμα, αλλά αντί του Trent Alexander-Arnold αυτή τη φορά, τον Curtis Jones να παίρνει φανέλα βασικού και την βασική επιθετική να ξεκινά παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στην Burnley. Οι δύο πρώτες καλές στιγμές για την Liverpool ήρθαν στο 14ο και στο 16ο λεπτό. Πρώτα με φάουλ του Salah που έφυγε άουτ και έπειτα με πλασέ του Jones, το οποίο μπλόκαρε ο Pope. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε εντυπωσιακά και το σουτ που έκανε ο Salah πάνω στην κίνηση στο 18′. Δύο λεπτά χρειάστηκαν οι Πρωταθλητές, για να κάνουν την επόμενη ευκαιρία τους, η οποία μάλιστα ήταν μεγάλη, με το σουτ του Curtis Jones να μην καταλήγει στα δίχτυα, λόγω παρεμβάσεως από σώμα αμυντικού της Burnley. Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Andrew Robertson στο 34′! Ο Fabinho βρήκε τον αριστερό μπακ των Reds με μια καταπληκτική σέντρα εντός περιοχής και εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Pope, ο οποίος δεν θα μπορούσε να είχε απάντηση. Ο Robbo έχασε μάλιστα την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του λίγα λεπτά αργότερα με την σέντρα-σουτ που επιχείρησε και έφυγε λίγο άουτ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Pope να σταματά εντυπωσιακά και τον Sadio Mane και να μην αφήνει τους Reds να κάνουν το 2-0.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία ξεκίνησε και η επανάληψη για την Liverpool. Το αριστερό σουτ του Bobby Firmino κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Pope! Πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ έφτασε η ομάδα του Klopp και στο 51′ με το αριστερό του Jones. Στο 54ο λεπτό χρειάστηκε να φτάσουμε, για να χρειαστεί ο Alisson Becker. Ο Βραζιλιάνος μπλόκαρε εύκολα και σταθερά την προσπάθεια του Rodriguez. Στο 62′ ήταν η σειρά του Mo Salah να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά τα σουτ των Williams και Wijnaldum, εκείνος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αν και ο Pope ήταν εξουδετερωμένος. Οι Πρωταθλητές δεν τελείωναν το ματς και δεν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες τους, για να έρθει ο Jay Rodriguez στο 69′ και να ισοφαρίσει με σουτ πάνω στην κίνηση. Πριν την επίτευξη του τέρματος είχαν περάσει στον αγώνα οι Keita και Trent Alexander-Arnold αντί των Jones και Williams. Την τρίτη τους αλλαγή έκαναν οι Reds με τον Chamberlain να παίρνει τη θέση του Wijnaldum για το τελευταίο δεκάλεπτο. Το πλασέ του Salah στο 85′ κατέληξε στην αγκαλιά του Pope. Η Burnley είχε τη δική της στιγμή να κλέψει το ματς με το οριζόντιο δοκάρι του Gudmunsson μετά από δύο κακές απομακρύνεις του Alisson. Ευκαιρία έχασε και στο 93′ ο Mo Salah. Αδύναμο το πλασέ του Mo και εύκολη δουλειά για τον Pope. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τετάρτη με αντίπαλο την Arsenal.

Ο Andrew Robertson σκόραρε για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com