Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rummenigge: «Δεν έχουμε έρθει σε επαφή με την Liverpool για τον Thiago»

Rummenigge: «Δεν έχουμε έρθει σε επαφή με την Liverpool για τον Thiago»

Ο Thiago θέλει να μετακομίσει στο Anfield.

Ο πρόεδρος της Bayern Munich, Karl Hainz-Rummenigge πήρε θέση στις φήμες περί αποχώρησης του Thiago Alcantara από τους πρωταθλητές Γερμανίας χωρίς να τις διαψεύσει. Διέψευσε όμως την υποτιθέμενη πρόταση της Liverpool, για να τον κάνει δικό της.

Σε συνέντευξη με την Bild ανέφερε σχετικά με το μέλλον του Ισπανού:

“ Πότε δεν είχαμε κάποια επαφή με την Liverpool για τον Thiago. Αν όμως θέλει να πάει εκεί, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν θέλουμε να τον χάσουμε δίχως κάποιο οικονομικό όφελος. ”

“ Διαπραγματευτήκαμε πολύ σοβαρά μαζί του, αλλά φαίνεται πως θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό πριν το τέλος της καριέρας του. ”

“ Είναι ένα εξαιρετικό παιδί εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ένας από τους καλύτερους μας παίκτες. ” Είπε ο Rummenigge.

Παράλληλα, ο έγκριτος Fabrizio Romano επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Liverpool για τον 29χρονο, όπως και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να γίνει κάτοικος Anfield, αλλά τόνισε πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι στιγμής.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως θα θελήσουν και άλλες ομάδες να τον κάνουν δικό τους. Το συμβόλαιο του με την Bayern Munich ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ο Thiago δεν θέλει να μείνει στην Γερμανία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com