Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Να κερδίσω το τρίτο χρυσό παπούτσι»

Salah: «Να κερδίσω το τρίτο χρυσό παπούτσι»

Ο βασικός στόχος της σεζόν για την Liverpool δηλαδή η κατάκτηση της Premier League επιτεύχθηκε και τώρα ο Mohamed Salah επικεντρώνεται στον δικό του προσωπικό στόχο, που δεν είναι άλλος από το να κερδίσει το τρίτο του συνεχόμενο χρυσό παπούτσι.

Ο επιθετικός των πρωταθλητών μίλησε στο BEIN Sports για την κατάκτηση της Premier League:

“ Η κατάκτηση της Premier League ήταν ένα καταπληκτικό επίτευγμα για την ομάδα και για την πόλη. Τώρα έχω εκπληρώσει τον μεγαλύτερο μου στόχο, αυτόν που είχα θέσει από την ημέρα που υπέγραψα στην Liverpool. ”

“ Όταν βάζω έναν στόχο, πάντα καταφέρνω να τον πετύχω. Όταν είμαι πεπεισμένος πως μπορώ να πετύχω κάτι, πρώτα ο θεός, πάντα το κάνω. ”

“ Η πρώτη ερώτηση που μου έγινε όταν υπέγραψα στην Liverpool ήταν αν μπορούμε να κερδίσουμε την Premier League και το Champions League. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σπουδαίο. ”

Για το τρίτο χρυσό παπούτσι:

“ Φυσικά και θέλω να κερδίσω το χρυσό παπούτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ας δούμε τι θα συμβεί.”

“ Επικεντρώνομαι στους αγώνες και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό με τις ευκαιρίες που μου δίνονται. Κάποιες φορές είμαι άτυχος, αλλά δεν το βάζω κάτω. ”

Για το Chelsea – Manchester City: 

“ Κάποιοι παίκτες όταν βλέπαμε το παιχνίδι ήθελαν να κερδίσει η Chelsea, αλλά η πλειοψηφία ήθελε να κερδίσει η Manchester City, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου. ”

Για τον αγώνα με την Manchester City:

“ Περιμένω ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Θα θέλουν να μας κερδίσουν με κάθε κόστος και εμείς δεν θα θέλουμε να χάσουμε. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, που θα το απολαύσουν όλοι. ”

Στο τρίτο του χρυσό παπούτσι στοχεύει ο Mohamed Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com