Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η μεγάλη συνέντευξη του Jürgen Klopp για την κατάκτηση της Premier League!

Η μεγάλη συνέντευξη του Jürgen Klopp για την κατάκτηση της Premier League!

O Jurgen Klopp παραχωρεί συνέντευξη τύπου μία μέρα μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το απόγευμα ο Jürgen Klopp μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας στο YouTube με αφορμή φυσικά την κατάκτηση της Premier League.

Ο Γερμανός ξεκίνησε την συνέντευξη με τα εξής λόγια:
“ Είμαι χαρούμενος! Πραγματικά χαρούμενος, ανακουφισμένος. Χθες το βράδυ ήμουν συγκλονισμένος, αλλά είναι μια πολύ καλή στιγμή στη ζωή μου. Είναι ένας συνδυασμός όλων. Μου δείχνει ότι δεν είμαι 100% σίγουρος για τον εαυτό μου. Ήταν μια διαδρομή για να φτάσουμε εδώ. Είμαι τόσο χαρούμενος. ”

Ρωτήθηκε για τη σχέση του με τους οπαδούς:
“Νομίζω ότι οι άνθρωποι είχαν μια θετική γνώμη για τον εαυτό μου όταν ήρθα, ήταν ωραίο και μας δόθηκε χρόνος να πετύχουμε αυτό που έχουμε. Οι άνθρωποι (του συλλόγου) ήθελαν να έχουν τη δική τους ιστορία, όπως και οι παίκτες έπρεπε να γράψουν τις δικές τους ιστορίες. ” Είπε ο Klopp.

Ευχαρίστησε τους προπονητές του:
“ Είναι φυσιολογικό ότι οι άνθρωποι είναι πολύ θετικοί για εμάς. Ξέρω πόσα σημαίνει για εμάς και πόσο σημαντικοί είναι οι προπονητές μου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό και αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι το κεντρικό πρόσωπο, αλλά έχουν δουλέψει και άλλοι. ”

Το τηλεφώνημα του στην οικογένεια του:

“ Κάλεσα την οικογένειά μου 10 δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα. Είχαμε μια τηλεφωνική κλήση. Τους είπα ότι τους αγαπώ, μου είπαν, ότι με αγαπούν. Είναι λυπηρό που δεν μπορώ να είμαι μαζί τους. Τους είπα να το αφήσουν. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή. ”

“ Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα που έχω αλλά μπορώ να τα διαβάσω και αυτό θα κάνω τις επόμενες μέρες. ”

Αν είχε ποτέ αμφιβολίες για τους παίκτες του:
“ Ήμασταν καλοί πριν από τέσσερα χρόνια, πραγματικά καλοί πριν από τρία χρόνια, απίστευτοι την περασμένη σεζόν, και αυτή η σεζόν είναι απολύτως εξαιρετική – δεν υστερεί σε τίποτα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες, αλλά δεν ήξερα ότι θα συνέβαινε καθώς οι άλλες ομάδες είναι τόσο καλές. Πρέπει να βελτιωθείς και να αλλάξεις πράγματα. Πρέπει να είσαι τυχερός, ειδικά με τραυματισμούς. Δεν ήμουν ποτέ σίγουρος ότι θα συμβεί. Η συνέπεια που δείξαμε είναι η διαφορά. ”

Αν πρέπει να του χτιστεί άγαλμα:

“ Όλοι πήραν τα αγάλματά τους όταν δεν ήταν εδώ, σωστά; Δεν ενδιαφέρομαι για αγάλματα, σίγουρα όχι όσο ζω. Εγώ θέλω να ζήσω για άλλα 30 ή 40 χρόνια. Είμαι ο προπονητής και κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι το βλέπουν θετικά, αλλά δεν χρειάζεται να συγκριθώ με θρύλους. ”

“ Ο Shankly άλλαξε τον σύλλογο. ο Paisley κέρδισε τα πάντα, ο Dalglish ήταν παίκτης και προπονητής, δεν υπάρχει πιθανότητα σύγκρισης. Δεν χρειάζεται.”

Για την συνέχεια:
“ Δεν γνωρίζω. Τι ακολουθεί; Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν πολύ ξεχωριστοί για εμάς, αυτό είναι αλήθεια. Ήταν ένας απίστευτος χρόνος ποδοσφαίρου, ακόμη και την περασμένη σεζόν κερδίζοντας τόσα πολλά παιχνίδια. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που είμαι μέρος αυτού. Δεν θα σταματήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε τα πάντα. Άλλες ομάδες θα είναι καλύτερες. ”

“ Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κερδίσουμε κάτι, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για βελτίωση και νομίζω ότι αυτό είναι δυνατό. ”

Για την σταθερότητα της ομάδας:

“ Είναι εφικτή. Παίρνουμε μια σούπερ ώθηση από τους υποστηρικτές μας. Έχουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο και ξέρουμε τι σημαίνει για τους ανθρώπους μας. Έχουμε μια καλή κατάσταση. Είναι ένα καλό μέρος. ”

Για τους οπαδούς:

“ Ξέρω ότι σημαίνει για τους οπαδούς. Όταν υπάρχει ένα επιτυχημένο ποδοσφαιρικό club στην πόλη, μπορεί να δώσει στους ανθρώπους μια ώθηση. ”

Για την περσινή σεζόν:

“ Δεν κάναμε κάτι περισσότερο, το κάναμε ξανά. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν δυνατό να κάνουμε περισσότερα από όσα κάναμε πέρυσι. ”

“ Βοήθησε η κατάκτηση του Champions League, οπότε δεν ολοκληρώσαμε τη χρονιά με άδεια χέρια. Μας έδωσε εμπιστοσύνη και μας άλλαξε από σχεδόν νικητή σε κανονικό νικητή. ”

Για τον χθεσινό αγώνα που παρακολούθησαν όλοι μαζί:
“ Ήμασταν στο ξενοδοχείο το βράδυ πριν από το παιχνίδι με την Palace και μετά μείναμε εκεί μετά το παιχνίδι. Στη συνέχεια, αποφασίσαμε να to παρακολουθήσουμε καθώς τρώγαμε πρωινό εκείνη την ημέρα. Κάναμε ένα μπάρμπεκιου, παρακολουθήσαμε το παιχνίδι και όλα τα υπόλοιπα συνέβησαν. ”

Αν πιστεύει πως η ομάδα θα ξεπεράσει τους 100 βαθμούς:

“ Η απόκτηση τέτοιων βαθμών ακούγεται πολύ ωραία, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι πιθανό καθώς έξι από τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές. ”

“ Τα παιχνίδια μας θα είναι πραγματικά δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε. Αν παίξουμε όπως κάναμε εναντίον της Palace, θα δώσουμε σε όλους ένα καλό παιχνίδι. ”

Για την πόλη του Liverpool:
“ Νιώθω πολύ κοντά στην πόλη! Από την πρώτη μέρα μου έκανε κλικ, το καλωσόρισμα ήταν υπέροχο. Ένιωσα αμέσως ότι οι άνθρωποι ήθελαν να μας δώσουν χρόνο. Λατρεύω τον τρόπο που βλέπουν τη ζωή, θέλω να είμαι διαφορετικός με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Είναι το 19ο πρωτάθλημα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com