Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέλυσε με τεσσάρα την Palace και ετοιμάζεται για στέψη!!

Διέλυσε με τεσσάρα την Palace και ετοιμάζεται για στέψη!!

Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν το γκολ του Mo Salah.

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο για την Liverpool! Οι Reds ήταν καταιγιστικοί όλο το βράδυ και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στην Crystal Palace, την οποία και διέλυσαν με 4-0. Οι Reds τώρα περιμένουν το σημερινό ματς της Chelsea με την Manchester City, για να δουν αν θα στεφθούν πρωταθλητές σήμερα ή την επόμενη εβδομάδα!

Το σκορ για τους Reds άνοιξε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Trent Alexander-Arnold, για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Salah, Fabinho και Mane!

Α’ Ημίχρονο: Με αλλαγές όπως σας είχαμε προαναγγείλει ξεκίνησαν κόντρα στην Crystal Palace οι Reds. Salah και Robertson επέστρεψαν έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς, ενώ οι Joe Gomez και Wijnaldum επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Klopp ήρθε στο 8ο λεπτό με ένα μονοκόμματο σουτ του Wijnaldum εντός περιοχής που όμως δεν βρήκε εστία. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Henderson έφυγε πολύ ψηλά. Η προσπάθεια του Firmino στο 16′ κατέληξε στην αγκαλιά του Hennessey. Ο γόρδιος δεσμός τελικά λύθηκε με ένα καταπληκτικό φάουλ του Trent Alexander-Arnold στο 22′ το οποίο καρφώθηκε στην δεξιά γωνία του τέρματος της Crystal Palace. Εξαιρετική τεχνική από τον Trent για ακόμη μια φορά και μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο αρχηγός σημάδεψε το δοκάρι των Eagles. Στο 33′ ήταν η σειρά του Fabinho να στείλει την μπάλα ψηλά μετά από σουτ από καλή θέση και στο 37′ ο Gini έχασε μια ακόμη ευκαιρία, μη μπορώντας να κάνει το 2-0. Όλα έδειχναν πως το δεύτερο γκολ θα ερχόταν για την Liverpool και τελικά το σκόραρε ο Mohamed Salah στο 44′ με ένα πολύ όμορφο τελείωμα εντός περιοχής. Η ασίστ ήρθε από τον Fabinho και ο Mo τελείωσε υποδειγματικά τη φάση. Ο Αιγύπτιος επέστρεψε σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε με αυτό του το τέρμα. Άλλη ομάδα οι Reds με τον Φαραώ στον αγωνιστικό χώρο.

Β’ Ημίχρονο: Η πρώτη ευκαιρία των Πρωταθλητών Κόσμου στην επανάληψη ήρθε με τον Robertson στο 54ο λεπτό, με την προσπάθεια του να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Hennessey. Μόλις δύο λεπτά πέρασαν και ο Fabinho νίκησε με έναν κεραυνό τον Hennessey για το 3-0! Σουτάρα από μακρινή απόσταση από τον Βραζιλιάνο, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Palace, αφού η μπάλα κατέληξε με δύναμη στα δίχτυα του. Στο 63′ ο Mohamed Salah έφτασε κοντά στο 4-0 και αμέσως μετά ο Jürgen Klopp έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Oxlade-Chamberlain να αντικαθιστά τον Jordan Henderson. Ο Ox μάλιστα δοκίμασε και εκείνος τα πόδια του μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Η Liverpool έψαχνε το τέταρτο γκολ και δεν θα μπορούσε να μη το βρει! Σκόρερ ο Sadio Mane στο 69′ μετά μια υπέροχη και γρήγορη αντεπίθεση, με τον Mo Salah να του δίνει την τελική πάσα! Τελείωμα με το δεξί από τον Sadio και 4-0 για τους Reds. Ο Γερμανός προπονητής προχώρησε σε διπλή αλλαγή στο 73′. Οι Neco Williams (έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League) και Minamino πέρασαν στη θέση των Trent Alexander-Arnold και Firmino. Μετά το τέταρτο γκολ οι Reds έριξαν ρυθμούς, έχοντας όμως πάντα την κατοχή της μπάλας και χωρίς να απειληθούν καθόλου από τους Eagles. Στο 84′ αντικαταστάθηκαν και οι Robertson και Mane από τους Elliott και Keita. Στο 90ο λεπτό πάντως θα μπορούσε η Liverpool να είχε βρει και το πέμπτο γκολ, όταν ο Williams έβγαλε σε εξαιρετική θέση τον Salah, αλλά εκείνος έστειλε χωρίς δύναμη την μπάλα στον Hennessey. Κοντά στο γκολ έφτασε και ο ίδιος ο Neco σε δύο περιπτώσεις στις καθυστερήσεις, αλλά οι προσπάθειες του μπλοκαρίστηκαν από τους αμυντικούς και τον keeper της Palace. Πολύ καλά δείγματα από τον μικρό.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Πέμπτη κόντρα στην Manchester City.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Williams 74′), Gomez, Van Dijk, Robertson (Keita 84′), Fabinho, Henderson (Oxlade-Chamberlain 64′), Wijnaldum, Salah, Mane (Elliott 84′), Firmino (Minamino 74′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Lovren, Jones, Origi

Crystal Palace: Hennessey, Ward, Sakho, Cahill, Van Aanholt, Kouyate (Riedewald 66′), McCarthy, McArthur (Milivojevic 66′), Townsend, Zaha (Meyer 15′), Ayew (Pierrick 84′).

Ο Trent Alexander-Arnold γράφει με εκτέλεση φάουλ το 1-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com