Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέψεις για παρουσία κόσμου στο Community Shield

Σκέψεις για παρουσία κόσμου στο Community Shield

Η Liverpool επέστρεψε με κεκλεισμένων των θυρών αγώνα την Κυριακή και έτσι θα συνεχιστούν οι αγώνες της ομάδας μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, με την επιστροφή του κόσμου να είναι όμως πιθανή στο Community Shield του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τους Times.

Οι Reds θα βρίσκονται και φέτος στο Community Shield ως πρωταθλητές, αφού θεωρείται θέμα ημερών να κερδίσουν και μαθηματικά τον τίτλο και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του FA Cup στο Wembley.

Στο FA Cup συνεχίζουν οι Norwich, Manchester United, Sheffield United, Arsenal, Leicester, Chelsea, Newcastle και Manchester City με την διοργάνωση να βρίσκεται στην προημιτελική φάση.

Οι πρώτες συζητήσεις για την παρουσία κόσμου στον εν λόγω αγώνα έχουν ήδη γίνει και πιθανότητες για την ώρα είναι στο 50-50. Η Premier League όμως είναι υπέρ της παρουσίας κόσμου και θα ήθελε να χρησιμοποιηθεί το Community Shield ως ένα πρώτο τεστ της επιστροφής κόσμου στα Αγγλικά γήπεδα.

Φυσικά και δε μιλάμε για παρουσία κόσμου στο 100 τοις 100% της χωρητικότητας του επιπέδου, αλλά σε ένα μικρότερο ποσοστό της τάξης του 20 ή 30%.

Το Community Shield κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο Wembley, με την νέα σεζόν στην Premier League να ξεκινά στις 12-13 Σεπτεμβρίου.

Συζητείται η επιστροφή κόσμου στο Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com