Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Goodison Park

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Goodison Park

Δηλώσεις στα media παραχώρησε ο Jürgen Klopp μετά την ισοπαλία της Liverpool με την Everton στο Goodison Park για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός μίλησε αρχικά για όσα του άρεσαν από το παιχνίδι της ομάδας του:

“ Μου άρεσε η ένταση που είχαν τα παιδιά μου στο παιχνίδι τους. Μου άρεσε η πίεση ψηλά, το πως πιέζαμε για να βγούμε στην αντεπίθεση και όλα αυτά. ”

“ Αυτό που δεν μου άρεσε πολύ είναι ο ρυθμός, αλλά δεν μπορούμε να τον επιβάλλουμε. ”

“ Είχαμε καλές ποδοσφαιρικές στιγμές, αλλά όχι μια καλή τελική ενέργεια, όπως ένα σουτ. Είχαμε όμως ευκαιρίες, αυτό είναι σίγουρο. ”

Αν η απουσία του κόσμου επηρέασε τις δύο ομάδες:

“ Δεν υπήρχαν θεατές όμως στους δημοσιογράφους επιτρεπόταν η είσοδος. Θεωρώ πως είχε ομοιότητες με τα προηγούμενα Derby. ”

“ Το αποτέλεσμα επίσης ήταν παρόμοιο (με τις προηγούμενες ισοπαλίες). Στο Anfield όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ελαφρώς καλύτερα, αλλά στο Goodison ήταν πάντα κάπως έτσι: δύο ομάδες με ένταση και φυσικό παιχνίδι. ”

“ Η Everton ήταν καλά οργανωμένη, κάτι που μου άρεσε και εμείς έπρεπε να τρέξουμε πολύ, κάτι που επίσης μου άρεσε. ”

Για τον αγώνα με την Crystal Palace:

“ Σήμερα (σ.σ. χθες) δείξαμε καλοί και έτοιμοι, αλλά τώρα παίζουμε ξανά σε τρεις μέρες κόντρα στην Crystal Palace, η οποία φυσικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. ”

“ Έδειξαν πολύ καλοί χθες (νίκη επί της Bournemouth). Εμείς μπορούσαμε να δούμε τον αγώνα και θα βεβαιωθούμε πως θα είμαστε έτοιμοι.” Είπε ο Klopp.

Αν αυτό που άξιζαν οι Reds ήταν η ισοπαλία:

“ Αυτό που αξίζαμε σήμερα ήταν η ισοπαλία, αν και θα πρέπει να παραδεχθώ πως η Everton είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία. ”

Για την απόδοση των παικτών του:

“ Η αμυντική μας λειτουργία ήταν εκεί. Επιθετικά χρειαζόμαστε περισσότερα. Γνωρίζω πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά η εμφάνιση μας ήταν ΟΚ. ”

“ Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο και η Everton ήταν εδώ για να μας κάνει την ζωή δύσκολη. Έχουν ποιότητα και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το παιχνίδι. ”

Για τον Naby Keita:

“ Ο Naby ήταν καλός, όπως και ο Taki ήταν καλός. Η αλλαγή (του Minamino) στο ημίχρονο δεν είχε να κάνει με την απόδοση του. ”

“ Ο Ox έδειξε ζωντάνια και ο Naby έδειξε να είναι πολύ καλός. Έπαιξε γιατί έδειχνε τόσο καλός στις προπονήσεις. ”

Για την απόκρουση του Alisson στην προσπάθεια του Calvert-Lewin:

“ Λέει πολλά για εκείνον. Δεν πρέπει να το παίρνουμε ως δεδομένο αυτό. Ήταν απόλυτα εξαιρετικός. Αυτό σημαίνει να είσαι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας. Δεν κάνεις τίποτα για 90 λεπτά και να είσαι εκεί. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Κόλλησαν στο 0-0 Reds και Toffees.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com