Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Βάλτε μας αστερίσκο δίπλα από τον τίτλο»

Klopp: «Βάλτε μας αστερίσκο δίπλα από τον τίτλο»

Μέσα στα πολλά τρελά σενάρια που έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες ένα αφορούσε την προσθήκη αστερίσκου στον φετινό τίτλο της Liverpool, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των αγώνων που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Ας δούμε αναλυτικά τι είχε να πει:

“ Συνήθως δεν δίνω πολύ σημασία σε όσα λέει ο κόσμος για εμάς. Τώρα όμως είχα αρκετό χρόνο, για να τα διαβάσω. Έπρεπε να ψάξω στο Google την λέξη «αστερίσκος». Γνώριζα την λέξη μόνο από ένα κόμικ. ”

“ Αυτή είναι η πιο δύσκολη σεζόν και το πιο δύσκολο έτος, για να γίνεις πρωταθλητής, είναι 100% σίγουρο. Είναι μια σεζόν που διακόπηκε και αυτό δεν έχει συμβεί ξανά. Όποιος και αν γίνει πρωταθλητής, θα είναι ιστορικό γιατί είναι ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. ”

“ Βάλτε μας έναν αστερίσκο, ναι. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν που έχει υπάρξει ποτέ και απλά υπάρχει μια τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ εμάς και των άλλων ομάδων. Αν είδατε τον αγώνα της Manchester City και παρατηρήσατε τον πάγκο, έκαναν πέντε αλλαγές και πάλι ο Leroy Sane δεν βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Σκέφτεσαι, Ουάου! Αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Αυτός είναι ο αντίπαλος μας. ”

“ Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, τα οποία συνήθως κάνουμε αλλά όσο αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση, μπορούμε να πούμε πως είναι ξεχωριστή. Αυτός είναι ο λόγος που θα απολαύσουμε έναν μικρό αστερίσκο. ” Είπε ο Klopp.

“ Ανησύχησα πολύ όταν ο κόσμος ξεκίνησε να μιλάει περί ακύρωσης της σεζόν. Αυτό θα ήταν πολύ, πολύ σκληρό. Δεν θέλεις να παίρνεις ως δώρο τον τίτλο. Δεν θέλαμε να τον κερδίσουμε με βάσει τους πόντους ανά αγώνα, οπότε χαρήκαμε πολύ όταν αποφασίστηκε πως μπορούμε να παίξουμε ξανά. ”

Ο Jürgen Klopp ήθελε να ολοκληρωθεί στα γήπεδα η σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com