Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε την δουλειά»

Henderson: «Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε την δουλειά»

Στο νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού της Liverpool για τον μήνα Ιούλιο μίλησε ο Jordan Henderson ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, η οποία θα γίνει μεθαύριο το βράδυ με δύο αναμετρήσεις.

Ο αρχηγός ανέφερε για την επιστροφή στη δράση:

“ Έχουμε παραμείνει πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε και θέλουμε να την τελειώσουμε. ”

“ Αν και βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή θέση, θεωρώ πως πρέπει να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο για να τελειώσουμε με καλό τρόπο την σεζόν. ”

“ Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Αν καταφέρουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και περάσουμε την γραμμή του τερματισμού ως πρωταθλητές, θα είναι καταπληκτικό. ”

“ Είμαι σίγουρος πως μερικοί οπαδοί της Liverpool θα θέλουν απεγνωσμένα να μας δουν να επιστρέφουμε στην δράση και εμείς οι παίκτες ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και να τελειώσουμε την δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ”

“ Αν και θα είναι παράξενο χωρίς θεατές, η κατάκτηση της Premier League παραμένει κάτι που όλοι ονειρευόμασταν και κάτι που όλοι θέλουμε πάρα πολύ. ”

Οι Reds θα είναι σύντομα πρωταθλητές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com