Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ήταν δύσκολη η αρχή στην Liverpool»

Henderson: «Ήταν δύσκολη η αρχή στην Liverpool»

To YNWA στην πράξη από τον Jordan Henderson.

Από πολλές δυσκολίες πέρασε ο Jordan Henderson κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο σεζόν του στη Liverpool, τις οποίες και θυμήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο αρχηγός των Reds μίλησε στο Locker Room Podcast του Rio Ferdinand:

“ Ήταν κάτι σαν την πρώτη μου μέρα στο σχολείο. Ήμουν ένα νέο παιδί και μπήκα σε αποδυτήρια με μεγάλους χαρακτήρες, από τους οποίους όμως έμαθα πολλά εκείνη την περίοδο. ”

“ Βρήκα δύσκολα τα πράγματα στις πρώτες 1-2 σεζόν, ήταν μια δύσκολη περίοδος, όμως νιώθω πως τότε έμαθα πολλά και ωρίμασα ως παίκτης και ως άνθρωπος. ”

“ Πηγαίνοντας σε ένα τόσο μεγάλο club, με την τιμή που θα μιλούσαν οι άνθρωποι. Δούλευα πολύ σκληρά για να εντυπωσιάσω και να δείξω στους ανθρώπους ότι άξιζα να είμαι εκεί, ότι έπρεπε να παίζω και αξίζω να είμαι στο Liverpool. ” Είπε ο Henderson.

“ Προσπάθησα πάρα πολύ σκληρά κατά καιρούς, είχα μερικές συνομιλίες με τον Kenny Dalglish όταν ήμουν εκεί και θα μου είπε να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και ήμουν εκεί για κάποιο λόγο. ”

“ Ήταν όλα καλά  έχοντας αυτήν τη συνομιλία, αλλά δυσκολεύτηκα να μάθω πώς να το κάνω αυτό – έτρεχα ακόμα στην προπόνηση σαν ένας τρελός άνθρωπος που προσπαθούσε να αποδείξει ότι πρέπει να είμαι εκεί. ”

“ Υποθέτω ότι αυτή είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά μου, αλλά κοιτάζοντας πίσω από αυτήν την εμπειρία με έκανε σίγουρα ισχυρότερο. ”

Ο Henderson κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com