Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν ήθελες ποτέ να έχεις τον Steven Gerrard αντίπαλό σου»

«Δεν ήθελες ποτέ να έχεις τον Steven Gerrard αντίπαλό σου»

Στο πιο πρόσφατο από τα αναρίθμητα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Steven Gerrard προέβη ο επίσης πρώην παίκτης της Liverpool, Dominic Matteo.

Σε δηλώσεις του στη νέα σειρά του LFCTV, στην οποία πρώην παίκτες των Reds επιλέγουν τη δική τους dream team από άλλους πρώην παίκτες των Reds, o Matteo έκανε ειδική αναφορά στον Stevie, λέγοντας τα εξής:

«Μπορούσε να παίξει οπουδήποτε μέσα στο γήπεδο.»

«Έχω παίξει σε παιχνίδια όπου έχει αγωνιστεί ως δεξί μπακ και ήταν ο MVP, κεντρικός αμυντικός και ήταν πάλι ο man of the match. Μπορούσε να κάνει απλά τα πάντα. Ένας απίστευτος παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.»

«Είχε την ικανότητα να αλλάζει παιχνίδια του υψηλότερου επιπέδου. Σε τέτοιες στιγμές λίγοι μόνο άνθρωποι μπορούν να το κάνουν αυτό, και εκείνος είναι ένας από αυτούς.»

«Ήταν προνόμιο για μένα να τον δω να μεγαλώνει και να ωριμάζει, μετατρεπόμενος στον παίκτη πού ήταν και στον προπονητή πού είναι. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πολύ περισσότερα στην προπονητική, γιατί είναι ένας απίστευτος ηγέτης και κάποιος πού σίγουρα θα ήθελες (να είναι) μαζί σου, όχι εναντίον σου.»

Ο Steven Gerrard πανηγυρίζει στο 4-0 επί της Everton τον Ιανουάριο του 2014.
Ο Steven Gerrard πανηγυρίζει στο 4-0 επί της Everton τον Ιανουάριο του 2014.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com