Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φορούν όλοι μάσκα και γάντια»

Klopp: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φορούν όλοι μάσκα και γάντια»

Ο Jürgen Klopp στη συνέχεια της συνέντευξης του με το BBC Radio 5 Live μίλησε για τον κορονοϊό, την ανάγκη να φορούν όλοι μάσκες και προστατευτικά γάντια, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα στείλει μήνυμα στους οπαδούς, ώστε εκείνοι να παραμείνουν στο σπίτι και να μην μεταβούν στο γήπεδο.

Ο Γερμανός για τους οπαδούς και τους πιθανούς πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου είπε:

“ Θα μιλήσουμε στους οπαδούς μας, αυτό είναι 100% σίγουρο, αλλά οι οπαδοί μας δεν θα το εκλάβουν ως αρνητικό αυτό. ”

“ Αν κερδίσουμε τον τίτλο, θα πανηγυρίσουμε ως ομάδα. Αν συμβεί, θα υπάρξει ένας γύρος του θριάμβου στο μέλλον. Χρειαζόμαστε μόνο μια μέρα που θα μπορεί να έρθει ο κόσμος. ”

Για τον κορονοϊό και τα μέτρα προστασίας:

“ Εμείς νιώθουμε ασφαλείς στο 100%, αλλά δεν μπορείς να πεις ποτέ πως δεν θα υπάρξει ούτε ένα κρούσμα. Πηγαίνουμε στα μαγαζιά, χρειαζόμαστε βενζίνη και φαγητό. ”

“ Εμείς χρησιμοποιούμε μάσκες προσώπου και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φορούν όλοι στην Αγγλία μάσκες και γάντια, ειδικά στους κλειστούς χώρους.”

“ Την Γερμανία την βοήθησε πολύ αυτό. Δεν είμαι ειδικός, αλλά εκεί βοήθησε πολύ. Έχουμε πει στα παιδιά να φορούν όπου και αν πηγαίνουν μάσκα και γάντια, ώστε από αυτή την οπτική γωνιά να μην μπορεί να συμβεί τίποτα. Οι άνθρωποι είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον άνθρωπο. ”

Πάντα μάσκα και γάντια για τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com