Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν ανησυχούμε για την επανέναρξη»

Robertson: «Δεν ανησυχούμε για την επανέναρξη»

Για το θέμα της επανέναρξης της Premier League μίλησε ο Andrew Robertson ξεκαθαρίζοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις οδηγίες των ειδικών και δεν φοβάται να επιστρέψει στους αγώνες τον επόμενο μήνα.

Ο Robbo μίλησε στο Sky Sports:

“ Πρέπει να ακολουθήσουμε όλα τα πρωτόκολλα που έχουν σταλεί στις ομάδες από την Premier League. ”

“ Το προσωπικό μας εδώ είναι σε άλλη κλάση και μας έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον. Για εμένα, όταν οι κανονικές δουλειές των ανθρώπων επιστρέφουν και εφόσον δόθηκε τους δόθηκε εντολή να επιστρέψουν στις δουλειές τους, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο πιο ασφαλές μέρος (από το Melwood). ”

“ Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες και οι γιατροί μένουν πάντα ενημερωμένοι. Καταλαβαίνω το άγχος που μπορεί να ‘χουνε όχι μένει άνθρωποι αλλά στη δική μας ομάδα πως ήταν αγχωμένοι αρχικά, δε νομίζω πως είναι και τώρα. ” Είπε ο Robertson.

“ Προπονούμαστε για 10 μέρες και μπορούν όλοι να δουν πόσο ασφαλείς είμαστε. Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη του. ”

“ Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα στους αγώνες γιατί εμείς τα χούμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Όλοι μας τηρούμε τους κανόνες και κάνουμε όλα όσα πρέπει να κάνουμε. Ελπίζουμε να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. ”

“ Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς οπαδούς, αλλά είναι κάτι θα πρέπει να συνηθίσουμε και μετά απλά να ελπίσουμε πως θα επιστρέψουν αργά ή γρήγορα. ”

Ο κόσμος θα λείψει από το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com