Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Θα είναι διαφορετικά χωρίς οπαδούς»

Henderson: «Θα είναι διαφορετικά χωρίς οπαδούς»

Κεκλεισμένων των θυρών θα συνεχιστεί η Premier League, όπως και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα με τον Jordan Henderson να τονίζει πως όλα θα είναι διαφορετικά χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Ο Hendo είπε στο BBC Radio για την επανέναρξη της Premier League:

“ Φυσικά και θα είναι διαφορετικό να κερδίζεις ένα τρόπαιο και να μην υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο. Θα είναι πολύ περίεργο. ”

“ Αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και θα πρέπει να βρεθούμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Θέλουμε να την τελειώσουμε με δυνατό τρόπο. ”

“ Μετά από αυτό, αν κερδίσουμε τον τίτλο, θα σκεφτούμε τότε τους οπαδούς που δεν θα βρίσκονται εκεί στην απονομή. Ελπίζουμε όμως να συμβεί αυτό (η κατάκτηση του πρωταθλήματος), βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή θέση. ”

“ Θα σημαίνει πως έχουμε κερδίσει την Premier League και πως είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Θα μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον και όποτε επιτραπεί η παρουσία οπαδών στο γήπεδο, είμαι σίγουρος πως θα πανηγυρίσουμε μαζί. ”

Για τις προπονήσεις της ομάδας:

“ Θεωρώ πως όλοι νιώθουν άνετα με αυτές, όσο υπάρχει ασφάλεια. Μας δίνουμε συμβουλές οι ειδικοί και οι γιατροί αναφορικά με το τι είναι ασφαλές να κάνουμε. ”

“ Για εμάς στη Liverpool τα πράγματα είναι πολύ καλά. Ήταν καλό που γυρίσαμε και όλοι νιώθουν άνετα και ασφαλείς, αν δεν ίσχυε αυτό δεν θα πηγαίναμε στις προπονήσεις. Ελπίζουμε να ισχύσει αυτό και στην Premier League. ”

Ο αρχηγός, Jordan Henderson μετά την ολοκλήρωση προπόνησης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com