Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Νιώθουμε ασφαλείς στις προπονήσεις»

Henderson: «Νιώθουμε ασφαλείς στις προπονήσεις»

Για την επιστροφή στις προπονήσεις μίλησε ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson αναφέροντας πως υπάρχει ασφάλεια και ο ίδιος νιώθει άνετα.

Για τις προπονήσεις ο Hendo είπε:

“ Εγώ και όλοι μου οι συμπαίκτες νιώθουμε πολύ άνετα με όλα τα μέτρα που έχει πάρει η Premier League και ο σύλλογος. Τα τεστ, ο έλεγχος της θερμοκρασίας και τις αποστειρώσεις. Όλα βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο από τη στιγμή που επιστρέψαμε. Κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουμε με όσο μεγαλύτερη ασφάλεια γίνεται.” Είπε ο αρχηγός στο Sky Sports.

“ Νιώθουμε άνετα και γι’ αυτό προπονούμαστε. Εγώ νιώθω πολύ ασφαλής στις προπονήσεις, αν δεν ίσχυε αυτό δεν θα ήμουν εδώ (Melwood). ”

Για την επιστροφή του πρωταθλήματος:

“ Όσο αφορά τα επόμενα βήματα, θα μας δώσουν οδηγίες οι ειδικοί και οι γιατροί. ”

“ Θέλουμε να ακολουθήσουμε τα σωστά πρωτόκολλα και συνεχίσουμε με τα επόμενα βήματα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις με μεγαλύτερα γκρουπ και έπειτα να επιστρέψουμε στους αγώνες αργά ή γρήγορα, όποτε αυτό μπορεί να γίνει με ασφάλεια. ”

Για την επιλογή ορισμένων παικτών να μην προπονηθούν:

“ Σέβομαι απόλυτα την άποψη τους. Ο καθένας έχει διαφορετικές συνθήκες στο σπίτι του και αν δεν αισθάνεσαι άνετα, τότε δεν πρέπει να αναγκαστείς ή να πιεστείς να έρθεις στη δουλειά. ”

“ Αν κάποιος από τους συμπαίκτες μου είχε αυτή την άποψη, θα σεβόμουν την άποψη τους και θα τους στήριζα. ”

Για την Premier League και το προβάδισμα 25 βαθμών που έχει η Liverpool:

“ Η νοοτροπία μου δεν έχει αλλάξει. Πάντα πίστευα πως πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν, όταν αυτό μπορεί να γίνει με ασφάλεια. ”

“ Έχω μείνει όσο πιο έτοιμος μπορούσα να είμαι, οπότε θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να τελειώσω την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, όταν έρθει η ώρα. Αυτό είναι το κίνητρο μας. ”

Από τους καλύτερους φέτος ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com