Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έναρξη προπονήσεων με επαφή από την Πέμπτη θέλει η PL

Έναρξη προπονήσεων με επαφή από την Πέμπτη θέλει η PL

Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει από την Τρίτη οι ομάδες της Premier League, αλλά με γκρουπ των πέντε παικτών και χωρίς να υπάρχει επαφή μεταξύ των ποδοσφαιριστών, κάτι που η λίγκα επιθυμεί να αρχίσει να συμβαίνει από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Οι περισσότεροι παίκτες των 20 ομάδων του πρωταθλήματος έχουν επανέλθει στις προπονήσεις και είναι θετικοί στο ενδεχόμενο, αλλά ορισμένοι όπως ο N’Golo Kante και ο Troy Deeney παραμένουν εκτός για λόγους ασφαλείας.

Η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να εκδώσει νέα πρωτόκολλα, με την συνεργασία της Κυβέρνησης αναφορικά με τις προπονήσεις που θα περιλαμβάνουν επαφή και αν ξεκινήσουν από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, θα έχουν οι ομάδες περίπου δύο εβδομάδες κανονικών προπονήσεων πριν την επανέναρξη της σεζόν.

Η Premier League θα προσπαθήσει μέσω των νέων πρωτόκολλων να πείσει τους παίκτες πως η έναρξη προπονήσεων με επαφή θα μπορεί να γίνει με την απαραίτητη ασφάλεια.

Οι προπονητές θεωρούν πως θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες κανονικών προπονήσεων, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Premier League.

Η Λίγκα στοχεύει να παρουσιάσει μέσω τηλεδιάσκεψης την επόμενη Τετάρτη το σχέδιο επιστροφής στις προπονήσεις με επαφή, ώστε αυτές να ξεκινήσουν από την ερχόμενη Πέμπτη.

Στόχος της Premier League είναι να επιστρέψουν οι αγώνες στις 12 ή στις 19 Ιουλίου, με την αργότερη ημερομηνία επανέναρξης να είναι η 26η Ιουνίου.

Ο Naby Keita μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com