Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/5/2013 «Αντίο» στο Anfield από τον Jamie Carragher (vid)

Σαν σήμερα: 19/5/2013 «Αντίο» στο Anfield από τον Jamie Carragher (vid)

Την τελευταία του εμφάνιση με την famous Red shirt θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο Jamie Carragher στο Anfield, με αντίπαλο την Queens Park Rangers.

Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά παιχνίδι, ο επί χρόνια κεντρικός αμυντικός και υπαρχηγός της Liverpool, Jamie Carragher θα πραγματοποιούσε την 737η και τελευταία συμμετοχή του με την Κόκκινη φανέλα, καθώς είχε ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά, την απόφασή του να αποσυρθεί στο τέλος της.

Η μέρα εκείνη έφθασε και ο Σύλλογος με το κοινό του Anfield, σε ειδική τελετή που έγινε προς τιμήν του, αποθεώθηκε από συμπαίκτες, αντιπάλους και fans.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Κόκκινοι με γκολ του Philippe Coutinho στο 23′ από ασίστ του Jordon Ibe, κέρδισαν τους Λονδρέζους, χωρίς όμως αυτή η νίκη να τους δίνει κάποια θέση στην βαθμολογία που οδηγούσε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Για τον Stewart Downing ήταν η 91η και τελευταία του εμφάνιση με τους Κόκκινους, ενώ για τον Jordon Ibe ήταν η 1η του με την Κόκκινη φανέλα.

Sold out στο αντίο του Carra εκείνη την μέρα στο Anfield, με 44.792 θεατές να αποθεώνουν τον επί σειρά ετών υπαρχηγό των Reds και διαιτητή της συνάντησης τον γνωστό Martin Atkinson.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από το «αντίο» του Jamie Carragher:

Σαν σήμερα: 19/5/2013 «Αντίο» στο Anfierd από τον Jamie Carragher
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com