Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Ramos ήξερε από πριν ότι μπορεί να σπάσει το χέρι του Salah»

«O Ramos ήξερε από πριν ότι μπορεί να σπάσει το χέρι του Salah»

Αρκετό ενδιαφέρον είχε η αυτοβιογραφία του Giorgio Chiellini, σε μέρος της οποίας αναφέρθηκε στον Sergio Ramos και στις αμυντικά του χαρακτηριστικά.

Για την ακρίβεια, σε ένα συγκεκριμένο σημείο της αυτοβιογραφίας του, ο επιβλητικός κεντρικός αμυντικός της Juventus αναφέρθηκε στα σπάνια χαρίσματα του Ramos και στο πώς έχει παρεξηγηθεί από τον κόσμο σαν παίκτης, φέροντας σαν παράδειγμα ενίσχυσης του επιχειρήματός του τον τραυματισμό πού προκάλεσε στον Mo Salah στον τελικό του 2018.

Πάμε να δούμε τα λόγια του Chiellini, έτσι όπως τα κατέγραψε η ισπανική AS:

«Μπορούν να πουν ότι είναι παρορμητικός, ότι δεν παίζει καθόλου με τακτική, ότι η ομάδα του δέχεται 8 με 10 γκολ ανά σεζόν εξαιτίας του και ότι ‘αν ο αντίπαλος πετύχει 3 γκολ εξαιτίας μου, εγώ δε θα ζω πια’, ή ότι είναι πολύ καλός τεχνίτης και θα μπορούσε να είναι επιθετικός, είμαστε αντίθετοι (ο Chiellini και αυτός)

«Παρόλα αυτά, έχει δύο χαρακτηριστικά πού δε διαθέτει σχεδόν κανένας άλλος. Γνωρίζει πώς να είναι καθοριστικός σε σημαντικά ματς, με παρεμβάσεις (ενέργειες) πέρα από κάθε λογική, ακόμα και με τραυματισμούς πού προκαλεί με σχεδόν διαβολική πονηριά.»

Στη συνέχεια έγινε σαφής, αναφερόμενος στην περίφημη φάση με τον Αιγύπτιο:

«Το σκηνικό με τον Salah ήταν αριστοτεχνικό. Αυτός, ο δάσκαλος Sergio, πάντα έλεγε ότι δεν ήθελε να το κάνει, όμως γνώριζε ότι πέφτοντας με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να αφήνει αυτή τη λαβή (συνεχίζοντας δηλαδή να έχει «κλειδωμένο» το χέρι του Salah), 9 στις 10 φορές μπορείς να σπάσεις το χέρι του αντιπάλου σου.»

O Sadio Mane διαμαρτύρεται στον Sergio Ramos για τον τραυματισμό πού προκάλεσε στον Mo Salah.
O Sadio Mane διαμαρτύρεται στον Sergio Ramos για τον τραυματισμό πού προκάλεσε στον Mo Salah.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com