Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL επιστρέφει με 1 αγώνα την Παρασκευή, 8 το ΣΚ και 1 την Δευτέρα!

Η PL επιστρέφει με 1 αγώνα την Παρασκευή, 8 το ΣΚ και 1 την Δευτέρα!

Μόλις ένας μήνας μας χωρίζει από την επιστροφή της Premier League και ήδη η διοργανώτρια αρχή έχει αρχίσει να ενημερώνει τους τηλεοπτικούς φορείς για το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής, δηλαδή της πρώτης μετά την επανέναρξη.

Οι αγώνες στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του πλανήτη θα επιστρέψουν στις 12 ή στις 19 Ιουνίου και ο πρώτος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Από εκεί και πέρα τέσσερις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο με διαφορετικές ώρες έναρξης, άλλοι τέσσερις την Κυριακή ξανά με διαφορετικές ώρες έναρξης και ένας το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος θα έχει μετάδοση από το Sky Sports, με το γνωστό Monday Night Football να επιστρέφει.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιοι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα αλλά φαίνεται πως το Merseyside Derby και το Tottenham – Manchester United θα οριστούν σε διαφορετικές μέρες, αφού είναι τα δύο καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Το πρώτο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Sky Sports στην Αγγλία με το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο να μεταδίδει άλλα τρία, ενώ ένα παιχνίδι από τα δέκα συνολικά θα μεταδόσει το BT Sport. Τα υπόλοιπα πέντε κατά πάσα πιθανότητα θα δοθούν στην ελεύθερη αγγλική τηλεόραση ή μέσω του YouTube.

Το Sky δεν έχει αποφασίσει ακόμη, αν θα πραγματοποιεί τις μεταδόσεις από το γήπεδο ή από το studio.

Όσο αφορά τις καθιερωμένες συνεντεύξεις τύπου των προπονητών πριν τους αγώνες, αυτές θα πραγματοποιούνται μέσω video link και όχι από τις αίθουσες τύπου.

Επιστρέφει με Merseyside Derby η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com