Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς τις φυσικές έδρες των ομάδων οι τελευταίοι αγώνες της PL

Προς τις φυσικές έδρες των ομάδων οι τελευταίοι αγώνες της PL

Ένα ακόμη προς την επιστροφή της έκανε σήμερα η Premier League, με τους τελευταίους 92 αγώνες να οδεύουν προς τις φυσικές έδρες των ομάδων και όχι σε ουδέτερες, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

Αρχικά φαινόταν να προκρίνεται λύση των ουδέτερων εδρών για να αποφευχθεί η συγκέντρωση οπαδών των ομάδων έξω από τα γήπεδα πριν τους αγώνες. Στην πορεία όμως υπήρξαν αντιδράσεις, κυρίως από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες βαθμολογικά θέσεις και έβαλε τη διοργανώτρια αρχή σε δεύτερες σκέψεις.

Χθες το βράδυ στην συζητήθηκε το θέμα των εδρών για τους τελευταίους 92 αγώνες από την κυβέρνηση, την Premier League, την FA, την EFL και την αστυνομία και υπάρχει πρόθεση να ολοκληρωθεί στις έδρες των ομάδων η σεζόν.

Η αστυνομία τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να γίνουν οι αγώνες στην φυσικές έδρες αρκεί να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και να τηρηθούν τα απαραίτητα μετά, ώστε να μην συγκεντρωθεί ο κόσμος έξω από τα γήπεδα.

Εφόσον αποφασιστεί να χρησιμοποιηθούν οι φυσικές έδρες των ομάδων, οι τελευταίες έξι της βαθμολογίας δεν θα έχουν κανένα λόγο πλέον να ζητούν να μην ισχύσει ο υποβιβασμός και θα είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν στους αγώνες.

Οι ομάδες αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις σε γκρουπ την ερχόμενη Δευτέρα και η πιθανή επανέναρξη των αναμετρήσεων παραμένει η 12η Ιουνίου.

Απομακρύνεται το σενάριο για ουδέτερες έδρες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com