Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυξάνονται οι ομάδες που δεν θέλουν να παίξουν σε ουδέτερες έδρες

Αυξάνονται οι ομάδες που δεν θέλουν να παίξουν σε ουδέτερες έδρες

Μπορεί η Premier League να έχει αποφασίσει πως η καλύτερη λύση είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν σε 8-10 ουδέτερες έδρες όμως αυτό δεν συμβαίνει και με όλες τις ομάδες της.

Οι τελευταίες έξι ομάδες του βαθμολογικού πίνακα έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να παίξουν τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν στα δικά τους γήπεδα, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία παρότι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Στις έξι τελευταίες ομάδες ήρθαν να προστεθούν ακόμη δύο, σύμφωνα με την Telegraph οι οποίες μπορεί να μην έχουν γνωστές αλλά βρίσκονται σε υψηλότερες βαθμολογικά θέσεις.

Οι συγκεκριμένες οχτώ ομάδες θα εκφράσουν τα παράπονα τους στην αυριανή τηλεδιάσκεψη, προσπαθώντας έτσι να μην πραγματοποιηθούν σε ουδέτερες έδρες τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως χρειάζονται συνολικά 14 ψήφοι για να τεθεί σε εφαρμογή μια από τις προτάσεις επανέναρξης που θα συζητηθούν.

Στο μεταξύ, η Brighton σήμερα το πρωί ανακοίνωσε πως και τρίτος ποδοσφαιριστής της είναι θετικός στον κορονοϊό και θα παραμείνει 14 μέρες σε καραντίνα.

Οχτώ ομάδες θέλουν να ολοκληρώσουν στα δικά τους γήπεδα τη σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com