Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/5/2011 Hat trick Maxi και ρεκόρ Carragher με Fuhlam (vid)

Σαν σήμερα: 9/5/2011 Hat trick Maxi και ρεκόρ Carragher με Fuhlam (vid)

Εντυπωσιακή νίκη θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish επί της Fulham στο Craven Cottage σε παιχνίδι πρωταθλήματος, με τους Maxi Rodriguez  & Jamie Carragher να «κλέβουν» την παράσταση.

Οι Κόκκινοι μπήκαν φουριόζοι στο Crave Cottage και μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο, θα προηγηθούν με τον Maxi Rodriguez μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων. Πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο δεκάλεπτο, οι Reds θα διπλασιάσουν τα τέρματά τους και πάλι με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από ασίστ του Glen Johnson (7′).

Το επιθετικό κρεσέντο των Reds δεν είχε σταματημό και στο 16′ ο Dirk Kuyt θα κάνει το 3-0 από ασίστ και πάλι του Glen Johnson. Το παιχνίδι εξελισσόταν σε εφιάλτη για τους γηπεδούχους, που έβλεπαν τον διασυρμό να τους έρχεται ολοταχώς και προσπάθησαν να μαζέψουν ότι ήταν δυνατόν. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλο Κόκκινο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Reds λίγο πιο χαλαρούς και τους Cottagers να προσπαθούν να αμβλύνουν τις εντυπώσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα θα μείωναν με τον Moussa Dembélé στο 57′, αλλά μάλλον αυτό θα έβγαινε σε βάρος τους καθώς οι Κόκκινοι θα πατούσαν το «γκάζι» και πάλι, σημειώνοντας άλλα δύο γκολ.

Το 1-4 θα το έγραφε ο Maxi Rodriguez στο 70′, καταγράφοντας άλλο ένα hat trick με την Κόκκινη φανέλα, ενώ το 1-5 θα σημείωνε ο Luis Suarez στο 75′ από ασίστ του Jonjo Shelvey. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός των Reds έπεσε και οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρία να μειώσουν σε 2-5 με τον Steve Sidwell στο 86′, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το hat trick του Maxi ήταν το 2ο του στα τελευταία τρία παιχνίδια των Κόκκινων. Ο Jamie Carragher, που εκείνη την ημέρα φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού λόγω απουσίας του Steven Gerrard, συμπλήρωσε 666 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα, προσπερνώντας στην σχετική κατάταξη τους Emlyn Hughes και Ray Clemence, γενόμενος έτσι ο 2ος σε συμμετοχές στην Liverpool πίσω από τον Ian Callaghan που έχει 857. Τέλος ο Dirk Kuyt σκόραρε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από το 2001 όταν ο Michael Owen είχε σημειώσει 7 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια της χρονιάς 2000/01 και άλλα 2 γκολ στην πρεμιέρα της χρονιάς 2001/02.

Στο Craven Cottage εκείνο το βράδυ Δευτέρας παρακολούθησαν το παιχνίδι 25.693 θεατές και διαιτητής ήταν ο γνωστός Lee Mason.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 9/5/2011 Hat trick Maxi και ρεκόρ Carragher με Fuhlam
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com