Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/5/2012 Εμφατική νίκη επί της Chelsea στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα: 8/5/2012 Εμφατική νίκη επί της Chelsea στο Anfield (vid)

Την εμφατική νίκη επί της Chelsea θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish στο Anfield, παίρνοντας και μία «εκδίκηση» για την απώλεια του F.A. Cup.

Οι Κόκκινοι μπήκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι στο παιχνίδι, θέλοντας να πάρουν και την ρεβάνς για την ήττα τους στον τελικό του F.A. Cup, τρεις μέρες νωρίτερα. Έτσι παρέσυραν στον ρυθμό τους τους Μπλε του Λονδίνου και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ήταν με 3-0 μπροστά στο σκορ.

Τους Reds τους έβαλε μπροστά στο σκορ ένας Blue, ο Michael Essien στο 19′ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ross Turnbull. Στο 25′ το 2-0 θα πετύχει ο Jordan Hendreson από ασίστ του Maxi Rodriguez, για να ολοκληρώσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά ο Daniel Agger στο 28′ από ασίστ του Andy Carroll. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν πέναλτι, το οποίο θα αναλάβει να το εκτελέσει ο Stewart Downing αλλά θα αστοχήσει σημαδεύοντας το δοκάρι (45΄). Νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με πρωταγωνιστές τους Fernando Torres και Stewart Downing.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με τον Ramires να μειώνει σε 3-1 στο 50΄, αλλά ο Jonjo Shelvey στο 61′, θα δώσει την χαριστική βολή στους Μπλε, γράφοντας το τελικό 4-1.

Προσέλευση κοινού στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης, 40.721 θεατές και διαιτητής ο Kevin Friend.

Ακολουθούν φάσεις και γκολ από το παιχνίδι:

Σαν σήμερα: 8/5/2012 Εμφατική νίκη επί της Chelsea στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com