Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψηφίζουν στις 7 Μαΐου οι ομάδες της Premier League

Ψηφίζουν στις 7 Μαΐου οι ομάδες της Premier League

Ο Sadio Mane γράφει με κεφαλιά το 3-0 κόντρα στην Manchester City τον Νοέμβριο του 2019..

Τα πλάνα επανέναρξης της Premier League, το λεγόμενο Project Restart μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι ομάδες του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τους Times θα ψηφίσουν στις 7 Μαΐου, ώστε να βρουν τον καταλληλότερο τρόπο για την συνέχιση των αγώνων τους.

Την συγκεκριμένη ημερομηνία η Κυβέρνηση θα συζητήσει για ενδεχόμενη χαλάρωση των μέτρων, κάτι που αναμένεται να συμβεί και οι ποδοσφαιριστές πιθανότατα θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 18 του μηνός και στους αγώνες στις 8 Ιουνίου.

Στις 7 Μαΐου οι 20 ομάδες θα ψηφίσουν για τις ημερομηνίες επιστροφής στις προπονήσεις και στους αγώνες, αν εκείνοι θα πραγματοποιηθούν σε ουδέτερες έδρες και αν θα υπάρξουν αλλαγές στους κανονισμούς, όπως αν θα επιτρέπονται πέντε αλλαγές και όχι τρεις, κάτι που έχει προτείνει η FIFA.

Αν προκριθεί η λύση για ουδέτερες έδρες μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, η Κυβέρνηση έχει προτείνει να μείνουν μυστικές αυτές οι έδρες για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται, ώστε να μην συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το γήπεδο για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

Μέχρι στιγμής μια επιστροφή στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου και έναρξη των αγώνων στις 8 Ιουνίου θεωρείται ως το καλύτερο δυνατό σενάριο και θα πρέπει να περιμένουμε χαλάρωση των μέτρων από την Κυβέρνηση, για να πραγματοποιηθεί.

Έχει βάλει μπρος το Project Restart η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com