Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Το Champions League ήταν μόνο η αρχή»

Milner: «Το Champions League ήταν μόνο η αρχή»

Έτοιμος για μια ακόμα απαιτητική χρονιά ο James Milner.

Η κατάκτηση του Uefa Champions League τον περσινό Ιούνιο στη Μαδρίτη άλλαξε πολλά στην Liverpool και αποτελεί μόνο την αρχή για την ομάδα, όπως δήλωσε ο James Milner στο Sky Football Show του Sky Sports.

Ο έμπειρος Άγγλος μέσος ρωτήθηκε αν άλλαξε πολλά η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου:

“ Είναι παρόμοιο με αυτό που μας συνέβη στην Manchester City. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο, αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα. Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις το πρώτο και έκτοτε έχουμε κερδίσει το Super Cup και το Club World Cup. Θα ήταν όμορφο και προσθέταμε και άλλα τρόπαια στη συλλογή μας φέτος. ”

“ Ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα να κερδίσουμε το πρώτο ως ομάδα. Αυτό σου δίνει τα εφόδια να συνεχίσεις, να τα δώσεις όλα και να κερδίσεις και άλλα τρόπαια. Δεν θέλουμε να μείνουμε γνωστοί ως η ομάδα που κέρδισε μόνο ένα τρόπαιο. Θέλουμε να τα δώσουμε και να κερδίσουμε όσα μπορούμε. ” Είπε ο Milner.

“ Ήμουν απελπισμένος να κερδίσω ένα τρόπαιο για τον σύλλογο. Πηγαίνεις στο Melwood κάθε μέρα και βλέπεις τα τρόπαια που έχει κερδίσει η ομάδα. ”

“ Φτάσαμε στον τελικό του Champions League και την προηγούμενη σεζόν, είχαμε φτάσει κοντά στην κατάκτηση της Premier League και χάσαμε για λίγο στον τελικό του Europa League και του League Cup. Αυτό έκανε ακόμη πιο ξεχωριστή την κατάκτηση του τροπαίου. ”

“ Είναι κάτι τεράστιο για μια ομάδα με το μέγεθος της Liverpool. Βλέπεις καθημερινά την ιστορία της ομάδας, τους παίκτες που έχουν παίξει και τους παίκτες που έχουν φορέσει το νούμερο 7 πριν από εμένα. Παίζεις στο Anfield και νιώθεις αυτή την ατμόσφαιρα. ”

“ Φτάνεις στους τελικούς, αλλά δεν παίρνεις το τρόπαιο και τελικά κερδίζεις το τρόπαιο και συνεισφέρεις στο έκτο, κάτι το οποίο είναι τεράστιο για την ομάδα. Είναι σημαντικό για την σχέση που έχει η ομάδα με τα Ευρωπαϊκά τρόπαια. ”

Μόνο η αρχή η κατάκτηση του Uefa Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com