Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διορία μέχρι τις 25 Μαΐου για τα πλάνα επιστροφής των πρωταθλημάτων

Διορία μέχρι τις 25 Μαΐου για τα πλάνα επιστροφής των πρωταθλημάτων

Διορία έδωσε σήμερα η UEFA στην Premier League και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα μέχρι τις 25 Μαΐου, ημερομηνία δηλαδή που θα πρέπει να έχουν ένα ξεκάθαρο πλάνο επιστροφής στη δράση, ώστε να μπορέσουν να συνεχιστούν οι αγώνες το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση από τον πρόεδρο της UEFA, Alexander Ceferin και τον γενικό γραμματέα της, Θεόδωρο Θεοδωρίδη: 

“ Οι εθνικές ενώσεις και/ή τα πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με την UEFA μέχρι τις 25 Μαΐου για το πλάνο επιστροφής των εγχώριων διοργανώσεων τους, συμπεριλαμβανόμενης και της ημερομηνίας επιστροφής τους, όπως και του τρόπου. ”

Η UEFA επίσης ζήτησε από την Ολλανδική Ομοσπονδία να εξηγήσει την απόφαση της για τερματισμό της σεζόν, μια απόφαση που πάρθηκε την περασμένη Παρασκευή και με βάσει αυτή, το πρωτάθλημα δεν θα δοθεί ούτε στον Ajax, ούτε στην Alkmaar.

Θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με τις 55 Ομοσπονδίες στις 27 Μαΐου, προκειμένου να συζητηθούν τα πλάνα επιστροφής των πρωταθλημάτων, όπως και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων τον Αύγουστο.

Η UEFA επίσης ζήτησε από της 12 χώρες που θα φιλοξενήσουν το EURO 2020 το επόμενο καλοκαίρι να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους μέχρι και την Πέμπτη.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με τους υπεύθυνους των εξής πόλεων όσο αφορά το EURO: Αμστερντάμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Η Premier League καταστρώνει το πλάνο επιστροφής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com