Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέρ της επιστροφής του ποδοσφαίρου η Κυβέρνηση

Υπέρ της επιστροφής του ποδοσφαίρου η Κυβέρνηση

Πλησιάζει η επιστροφή του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και τις υπόλοιπες χώρες, αφού τα κρούσματα κορονοϊού δείχνουν σιγά σιγά να μειώνονται. Όσο αφορά την Premier League, υπέρ της επιστροφής είναι και η Αγγλική Κυβέρνηση, η οποία θέλει να αρχίσει ξανά το ποδόσφαιρο, ώστε να έχει ένα μέσο ψυχαγωγίας ο κόσμος.

Η Κυβέρνηση, όπως αναφέρουν οι Times έχουν ζητήσει από την Premier League να βάλει τα δυνατά της και να ανεβάσει ρυθμούς, προκειμένου να επιστρέψει όσο πιο σύντομα μπορεί. Βασική προϋπόθεση αποτελεί η διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Boris Johnson, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στο πόστο του και οι συνεργάτες του θεωρούν πως ο αθλητισμός θα επαναφέρει ξανά την αισιοδοξία στον κόσμο του Νησιού.

Η Premier League έχει θέσει εδώ και μερικές εβδομάδες τον στόχο της και αυτός είναι να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου, αφού θα έχουν κάνει οι ομάδες μια προετοιμασία περίπου τριών εβδομάδων στα προπονητικά τους κέντρα.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος και την Κυβέρνηση και το σκεπτικό είναι να πραγματοποιηθούν και τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια. Ίσως όμως αυτό χρειαστεί να γίνει σε συγκεκριμένα γήπεδα, όπως το Wembley, όποτε αυτό είναι εφικτό.

Απομένουν 92 παιχνίδια για την ολοκλήρωση της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com