Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο van Dijk MVP της σεζόν για την Liverpool»

«Ο van Dijk MVP της σεζόν για την Liverpool»

Η αλήθεια είναι πως τα δύο ονόματα που παίζουν περισσότερο για τον καλύτερο φετινό παίκτη της Liverpool είναι εκείνα των Jordan Henderson και Sadio Mane, αλλά και ο Virgil van Dijk, που κέρδισε πέρυσι του βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Premier League και του Champions League, δεν πάει πίσω.

Σύμφωνα με το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο, Sky Sports αποτελεί και τον φετινό πολυτιμότερο παίκτη των Reds.

Το Sky Sports συμπεριέλαβε τον Ολλανδό στους 20 MVP του Πρωταθλήματος (ένας από κάθε ομάδα) και εξήγησε την επιλογή του.

Το Sky Sports συγκεκριμένα έγραψε για την επιλογή του van Dijk:

“ Η αμυντική σταθερότητα της Liverpool υπήρξε το θεμέλιο για την αδιάκοπη πορεία τους προς τον τίτλο της Premier League. Στην καρδιά της ήταν ο Virgil van Dijk, που παρουσιάστηκε καλύτερος από ποτέ αυτή τη σεζόν όπως. Ο Ολλανδός βοήθησε τη Λίβερπουλ να θέσει χαμηλότερα ποσοστά σε σουτ στον στόχο τα λιγότερα γκολ. ”

“ Το σύνολο των 12 clean sheets είναι επίσης το μεγαλύτερο στην Premier League, συμπεριλαμβανομένων 10 σε μια αξιοσημείωτη περίοδο 11 παιχνιδιών μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η αμυντική συνεισφορά του Van Dijk συμπληρώνεται από την ικανότητά του με την μπάλα – έχει ολοκληρώσει περισσότερες πάσες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην κατηγορία αυτή τη σεζόν. ”

Ακόμη μια φανταστική σεζόν για τον Ολλανδό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com