Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/4/2003 Εμφατική νίκη επί West Bom με Red ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα: 26/4/2003 Εμφατική νίκη επί West Bom με Red ρεκόρ (vid)

Μία ευρεία νίκη επί της West Brom στο Hawthorns θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier, με τους Κόκκινους να καταγράφουν νέα ρεκόρ.

Οι Κόκκινοι μπήκαν εξαιρετικά ορεξάτοι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Baggies. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Michael Owen στο 15′ από ασίστ του Danny Murphy, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πάρτι στην περιοχή των γηπεδούχων με τους Reds να πυροβολούν ασταμάτητα! Το 2-0 ο Milan Baros στο 47′, με τον Τσέχο επιθετικό να δίνει ασίστ στο 49′ στον Michael Owen για να γράψει το 3-0.

Ασταμάτητοι οι Κόκκινοι, θα κάνουν το 4-0 πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές του 3-0, τον Milan Baros να σερβίρει και τον Michael Owen να εκτελεί. Το 5-0 έγινε από τον Michael Owen στο 67′ από ασίστ του Danny Murphy, με τον Milan Baros να ολοκληρώνει τον θρίαμβο των Reds στο 84′ από ασίστ του Steven Gerrard.

O Owen με τα 4 γκολ αυτά, έφθασε και τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το 4ο γκολ του Owen και 5ο γκολ των Reds ήταν το 700o γκολ του Συλλόγου στην Premier League.

Στο Hawthorns τον θρίαμβο των Κόκκινων εκείνο το απόγευμα Σαββάτου παρακολούθησαν 27.128 θεατές και διαιτητής ήταν ο D. G. Gallagher.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ των Κόκκινων στο παιχνίδι με τους Baggies:

Σαν σήμερα: 26/4/2003 Εμφατική νίκη επί West Bom με Red ρεκόρ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com