Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/4/2016 «Χ» με Newcastle και πολλά Κόκκινα ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα: 23/4/2016 «Χ» με Newcastle και πολλά Κόκκινα ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα έρθουν ισόπαλοι με τη Newcastle Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, καταγράφοντας πολλά νέα ρεκόρ.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, το Kop υποδέχθηκε θερμά τον Rafa Benitez που εμφανίσθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους φιλοξενούμενους. Οι οπαδοί των Κόκκινων γνωστοί για το ήθος τους, δεν ξέχασαν την προσφορά του Ισπανού manager στον Σύλλογο και τον τίμησαν με το να τραγουδήσουν το όνομά του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Reds προηγήθηκαν με τον Danile Sturridge μόλις 68″ από την έναρξη του παιχνιδιού, για να κάνει το 2-0 ο Adam Lallana στο 30′, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Magpies ανέβασαν στροφές και με γκολ των Papiss Cissé στο 48′ και Jack Colback στο 66′, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό 2-2, προστιθέμενο στα προηγούμενα αποτελέσματα μεταξύ των δύο ομάδων, τις έβαζε στο πιο παραγωγικό δίδυμο αντιπάλων (138 γκολ) στην Ιστορία της Premier League.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, οι Κόκκινοι συμπλήρωσαν 6.000 βαθμούς στην Ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο είχε καταφέρει άλλη μία ομάδα ως τότε. Η ισοπαλία μάλιστα αυτή ήταν η 500η στο Anfield και η 1000η σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 43.837 θεατές και διαιτητής ήταν ο Andre Marriner, ο οποίος αντικατέστησε τον Martin Atkinson, που ήταν αρχικά διορισμένος.

Στο 15′:14″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 23/4/2016 «Χ» με Newcastle και πολλά Κόκκινα ρεκόρ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com