Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Woodburn και Ward συγκεντρώνουν χρήματα για παιδιά που το έχουν ανάγκη

Woodburn και Ward συγκεντρώνουν χρήματα για παιδιά που το έχουν ανάγκη

Ο νεαρός παίκτης της Liverpool Ben Woodburn βοήθησε να ξεκινήσει ένας έρανος που στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων για μειονεκτούντες ενήλικες και παιδιά σε όλη τη Βορειοδυτική Αγγλία και τη Βόρεια Ουαλία.

Ο επιθετικός, ο οποίος επί του παρόντος είναι δανεικός στην Oxford United, έχει συνεργαστεί με τον πρώην συμπαίκτη του στους Reds, Danny Ward, το τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα Emily Ffion Trust και το εστιατόριο Chester Hickory’s Smokehouse. Ο έρανος θα συγκεντρώσει χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Cash 4 Kids, η οποία δίνει ζωτική υποστήριξη σε οικογένειες και ευάλωτα άτομα κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού.

Ο Woodburn μεγάλωσε στο χωριό Tattenhall στην επαρχία Cheshire και τον Νοέμβριο του 2016 έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Liverpool, στον αγώνα με τη Leeds United στο League Cup μόλις 17 ετών και 45 ημερών.

Τώρα 20, έχει κάνει συνολικά 11 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα για τους Reds. Πέρασε το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν δανεικός στη Sheffield United πριν από την ένταξή του στην Oxford United το περασμένο καλοκαίρι. Εκεί, έκανε 11 εμφανίσεις προτού υποστεί ένα σπασμένο πόδι που τον έχει κρατήσει εκτός από τον Οκτώβριο.

Ο διεθνής συμπαίκτης του στην εθνική Ουαλίας, Danny Ward, εν τω μεταξύ, ήρθε στη Liverpool από το Wrexham το 2012 και έκατσε έξι χρόνια στην ομαδα, κάνοντας τρεις εμφανίσεις για την πρώτη ομάδα πριν από την μετεγγραφή του στη Leicester City σε συμφωνία 12 εκατομμυρίων λιρών τον Ιούλιο του 2018.

Οι δυο παίκτες ασχολούνται στενά με την Emily Ffion Trust, μια φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε προς τιμήν της ανιψιάς του πρώην μέσου της Crewe Dave Brammer, ο οποίος τώρα είναι ο ατζέντης τους.

Η οργάνωση ιδρύθηκε το 2013 και έκτοτε έχει συγκεντρώσει χιλιάδες λίρες για να στηρίξει την ιατρική έρευνα και να χρηματοδοτήσει εξοπλισμό για τη θεραπεία της βρογχιολίτιδας και για να βοηθήσει τις οικογένειες να αντιμετωπίσουν το πένθος παιδικής απώλειας.

«Διάφοροι έχουν πει σε ποδοσφαιριστές ότι θα έπρεπε να κάνουν αυτό και το άλλο, αλλά αφού συμμετέχουν στην οργάνωση « Players Together », ο Ben και ο Danny γνώριζαν ότι έπρεπε να κάνουν και κάτι, σε προσωπικό επίπεδο, που ήθελαν να κάνουν, «είπε ο Brammer.

«Μαζί με έναν φίλο μου που έχει την αλυσίδα εστιατορίων «Hickory’s Smokehouse» και την οργάνωση «The Emily Ffion Trust», αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι μαζί. Ο Ben και ο Danny βάζουν κάποια χρήματα και ελπίζουμε ότι μέσω διαφόρων καναλιών μπορούμε να διαδώσουμε τον σκοπό.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν πράγματα, αλλά αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο, είναι υπέροχο.»

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους Woodburn και Σία θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή βοήθειας σε οικογενειακά κέντρα στο Liverpool και στο Wirral, καθώς και σε έναν ξενώνα έκτακτης ανάγκης για γυναίκες και οικογένειες στο Chester, όπου γυναίκες και παιδιά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το οικογενειακό τους σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας.

Τα χρήματα θα βοηθήσουν επίσης ορισμένες οικογένειες σε ολόκληρη τη Βορειοδυτική Αγγλία που έχουν χάσει αγαπημένους λόγω του Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων παιδιών ενός 31χρονου άνδρα που πέθανε ξαφνικά από τον ιό στις αρχές του μήνα.

Θα χρηματοδοτήσει βασικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως φαγητό και ποτό, καθημερινά είδη όπως οδοντόκρεμα & σαπούνι, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και βοήθεια με τις πληρωμές ενοικίου. Μολύβια, χαρτί, βιβλία και βιβλία ζωγραφικής θα αγοραστούν επίσης για να βοηθήσουν τα παιδιά να απασχοληθούν κατά τη διάρκεια των μέτρων περιορισμού, ενώ το Hickory’s, που ασχολείται με το Cash 4 Kids τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει δεσμευτεί να παρέχει τουλάχιστον 1000 γεύματα για όσους έχουν ανάγκη.

Ο Danny Ward αποχώρησε τον Ιούλιο του 2018 από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com