Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/4/2016 Πρώτα 50 Κόκκινα γκολ για Daniel Sturridge (vid)

Σαν σήμερα: 20/4/2016 Πρώτα 50 Κόκκινα γκολ για Daniel Sturridge (vid)

Τα πρώτα του 50 γκολ με την Κόκκινη φανέλα θα συμπληρώσει σαν σήμερα ο Daniel Sturridge, σε παιχνίδι με την Everton στο Anfield για το πρωτάθλημα.

Οι Reds του Jurgen Klopp μπήκαν στο Merseyside derby με πολύ όρεξη και δεν άφηναν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους «γείτονές» τους. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, τους έδωσαν ένα γερό χτύπημα με γκολ από κεφαλιές των Divock Origi στο 43′ και Mamadou Sakho στο 45′ και τα δύο από σέντρες του James Milner.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε στραβά για τις δύο πλευρές. Σε μία αψυχολόγητη ενέργεια, ο Ramiro Funes Mori «κλάδεψε» Divock Origi, παράβαση για την οποία αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (50′). Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός των Reds θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και στη θέση του να περάσει ο Daniel Sturridge στο 53′.

Ο Άγγλος διεθνής χαρισματικός επιθετικός, θα αηιοποιήσει άριστα την ασίστ του Lucas Leiva στο 61′ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Joel Robles, γράφοντας το 3-0 για τους Κόκκινους αλλά και το 50ο του γκολ με την famous Red shirt.

Το τελικό σκορ θα γράψει ο Philippe Coutinho στο 76’από ασίστ του Joe Allen.

Το Meseyside derby στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 43.854 θεατές και διαιτητής ήταν ο R. Madley.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 20/4/2016 Πρώτα 50 Κόκκινα γκολ για Daniel Sturridge
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com