Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Comolli: «Μόνο 3 ομάδες της PL μπορούν να ξοδέψουν χρήματα για μεταγραφές»

Comolli: «Μόνο 3 ομάδες της PL μπορούν να ξοδέψουν χρήματα για μεταγραφές»

Θέλει να «ψήσει» τον Mignolet ο Damien Comolli.

Το φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι θα είναι πολύ διαφορετικό από όλα των τελευταίων ετών, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Liverpool, Damien Comolli με δηλώσεις του στο Sky Sports.

Ο Comolli δήλωσε πως οι ομάδες της Premier League θα έχουν ελάχιστα χρήματα για μεταγραφές:

“ Ένας ατζέντης μου έλεγε πριν από μερικές μέρες πως μόνο τρεις ομάδες της Premier League θα έχουν την δυνατότητα να ξοδέψουν χρήματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. ”

“ Δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει, αλλά συνήθως όταν σου λέει κάτι ένας ατζέντης, είναι πραγματικότητα.”

“ Ενδέχεται να δούμε πολύ λίγες μεταγραφικές κινήσεις, μπορεί να δούμε ανταλλαγές ή δανεισμούς και νομίζω πως θα δούμε μεγάλη πτώση στα ποσά και γενικότερα στην μεταγραφική κίνηση, τουλάχιστον όσες περιλαμβάνουν χρήματα. ”

“ Όσο περισσότερο καιρό διαρκέσει αυτή η κρίση, τόσο πιο πολλές ομάδες θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα. Το πρώτο πράγμα που θα επηρεαστεί είναι οι αμοιβές (των μάνατζερ) και το δεύτερο θα είναι τα ποσά των μεταγραφών. ”

Όσο για το αν περιμένει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα ανέφερε:

“ Υπάρχουν εκατομμύρια φίλαθλοι του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο και θεωρώ πως θα ήταν καλό, αν είχαν ένα θέμα να συζητήσουν τα βράδια πέρα από τον ιό και όλα όσα τους απασχολούν. ”

“ Θεωρώ πως θα είναι θετικό να έχουμε το ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Δεν θα μείνω έκπληκτος, αν δεν μπορέσουμε να παίξουμε με κόσμο μέχρι το τέλος του 2020 και όχι μόνο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να λέει πως δεν πρέπει να ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών η φετινή σεζόν, αλλά τι θα γίνει με την επόμενη; ”

Κεκλεισμένων των θυρών θα επιστρέψει η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com