Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σταμάτησε η ψηφοφορία για τα βραβεία των καλύτερων της σεζόν

Σταμάτησε η ψηφοφορία για τα βραβεία των καλύτερων της σεζόν

Το ενδεχόμενο να μην υπάρξει νικητής του βραβείου του καλύτερου παίκτη της σεζόν στην Premier League για πρώτη φορά μετά από το 1973 είναι πολύ πιθανό, αφού η ψηφοφορία σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μέχρι πρότινος ο Jordan Henderson παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί, για να το κερδίσει, αλλά μετά την τελευταία εξέλιξη, υπάρχει πιθανότητα να μην δοθεί σε κανέναν, ειδικότερα αν δεν συνεχιστούν οι αγώνες της Premier League.

Το πλάνο της PFA ήταν να ανακοινώσει τον νικητή στις 26 Απριλίου σε gala που θα πραγματοποιούταν στο Manchester’s Victoria Warehouse και όχι στο Grosvenor Hotel του Λονδίνο, που ήταν η έδρα του gala τελευταία 25 χρόνια.

Φυσικά αυτό το gala με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και αναβλήθηκε και δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία, αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιτραπούν οι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων.

Η PFA θα έδινε βραβείο και στον καλύτερο νέο παίκτη της σεζόν, ο οποίος χωρίς καμία αμφιβολία θα ήταν ο Trent Alexander-Arnold.

Τα κουτιά των ψήφων είχαν αρχίσει να αποστέλλονται τον Μάρτιο στις ομάδες, αλλά και αυτή η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε, λόγω του κορονοϊού και ορισμένες ομάδες δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν.

Όσο αφορά το βραβείο του καλύτερου παίκτη της φετινής Premier League, εκτός από τον Jordan Henderson, πιθανότητες να το κερδίσουν αν και εφόσον δοθεί, έχουν και οι Sadio Mane και Kevin De Bruyne.

James Milner και Jordan Henderson στη νίκη επί της Leicester στο King Power.
James Milner και Jordan Henderson στη νίκη επί της Leicester στο King Power.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com