Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Igor Biscan μιλάει για το πέρασμά του από την Liverpool

Ο Igor Biscan μιλάει για το πέρασμά του από την Liverpool

Ένας ακόμη πρώην Red μίλησε για το πέρασμά του από την Liverpool. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Igor Biscan, ο οποίος φόρεσε τον Κόκκινη φανέλα από το 2000 μέχρι το 2005.

Ο παλαίμαχος Κροάτης μέσος μίλησε στο site της ομάδας για την πρώτη του σεζόν:

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν αρκετά καλός. Μου πήρε κάμποσο χρόνο να προσαρμοστώ, να καταλάβω το ποδόσφαιρο και την θέση μου στην ομάδα. ”

“ Δεν ήταν εύκολο και δεν έπαιζα πολύ. Έπρεπε να αλλάξω μερικά πράγματα στην σκέψη μου για το άθλημα. Στη συνέχεια το έκανα και έπειτα έπρεπε να είμαι υπομονετικός και να δώσω χρόνο στον εαυτό μου. ”

“ Μετά ήταν όλα εντάξει. Ένιωσα πολύ καλύτερα και μπορούσα να παίξω πολύ καλύτερα. ”

“ Το αρχικό πλάνο ήταν να φτάσω στην Αγγλία τον Ιανουάριο. Η σεζόν μου στην Κροατία ολοκληρώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου και μου είπαν πως θα μου δώσουν λίγες μέρες ξεκούρασης, γιατί αυτό γίνεται στην Κροατία και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. ” Είπε ο Biscan.

“ Τελικά όμως, μόλις τελειώσαμε στην Κροατία, μου είπαν πως πρέπει να ενσωματωθώ αμέσως στην ομάδα λόγω τραυματισμών. ”

“ Νομίζω πως έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι στην Κροατία στις 3 Δεκεμβρίου και μια εβδομάδα αργότερα παίζαμε με την Ipswich. Ήταν πολύ σύντομα. ”

“ Στα πρώτα τέσσερα με πάντα παιχνίδια ήμουν εντάξει ψυχικά και σωματικά, αλλά μετά άρχισα να νιώθω παντού τον πόνο γιατί η αλλαγή ήταν πολύ μεγάλη. Η ένταση και οι φυσικές απαιτήσεις ήταν πολύ διαφορετικές από αυτό που είχα συνηθίσει στην Κροατία. ”

“ Είχα μερικά προβλήματα, αν θυμάμαι καλά με πόναγε πολύ η πλάτη μου. Μετά δυσκολεύτηκα για το υπόλοιπο της σεζόν. ”

“ Δεν μπορείς όμως να παραπονεθείς όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις στην πρώτη σου χρονιά. Ήταν απίστευτη και κερδίσαμε σχεδόν τα πάντα. Απλά δεν υπήρχε χρόνος για σκέψη μετά από τον κάθε αγώνα, γιατί έπρεπε να προχωρήσουμε για να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε κάτι. Ήταν καταπληκτικό. ”

Για την καλύτερη του σεζόν:

“ Αυτή η σεζόν (2004-05) ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Ήταν ξεχωριστή και για εμένα προσωπικά, γιατί μπορώ να πω πως η συγκεκριμένη σεζόν ήταν η μοναδική από τις πέντε που έπαιξα στο κορυφαίο επίπεδο των δυνατοτήτων μου. ”

“ Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Είχα συνεισφορά στην ομάδα, όπως ακριβώς περίμενα να έχω. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό και εγώ μπόρεσα να φτάσω σε ένα επίπεδο, με το οποίο θα μπορούσα να έχω έναν ρόλο στην ομάδα. ”

Ο Igor Biscan σκόραρε 3 γκολ με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com