Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 13/4/1988 Υπερθέαμα στη νίκη επί της Forest (vid)

Σαν σήμερα: 13/4/1988 Υπερθέαμα στη νίκη επί της Forest (vid)

Τη νίκη επί της Nottingham Forest με εκπληκτική εμφάνιση θα πετύχαιναν σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish στο Anfield, σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μόλις 4 μέρες μετά την συνάντηση των δύο ομάδων στον ημιτελικό του F.A Cup όπου οι Reds πήραν την πρόκριση για τον τελικό στο Wembley, φιλοξενούσαν τους αντιπάλους για το πρωτάθλημα στο Anfield.

Οι Κόκκινοι θα προσφέρουν υπερθέαμα στους 39.535 θεατές που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ Τετάρτης στο Anfield και δεν είναι υπερβολή ότι το σκορ, κολακεύει τους φιλοξενούμενους.

Ο «χορός» των Κόκκινων γκολ ξεκίνησε στο 18′ με τους Ray Houghton και John Barnes, να συνδυάζονται μαγικά μεταξύ τους και τον Ιρλανδό να πλασάρει τον Steve Sutton, σαν σε προπόνηση! Το 2-0 έκανε ο John Aldridge στο 37′, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Reds θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και παίζοντας με κινηματογραφική ταχύτητα, θα πετύχουν άλλα τρία γκολ με τους Gary Gillespie στο 58′, Peter Beardsley στο 79′ και John Aldridge στο 88′, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβό τους με το ελάχιστο αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Η δε απόδοση τους, ήταν τόσο εντυπωσιακή, που ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου Sir Tom Finney, σχολίασε σχετικά: «Ήταν το καλύτερο θέαμα που έχω δει ποτέ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως θεατής. Δεν θα συναντούσες καλύτερο από αυτό, ούτε καν με την Εθνική Βραζιλίας! Η κίνηση των παικτών τους ήταν φανταστική!!!».

Στο παιχνίδι αυτό που διεύθυνε ο διαιτητής R. G. Milford, ο Bruce Grobbelaar συμπλήρωσε 400 εμφανίσεις με την famous Red shirt.

Απολαύστε στο παρακάτω video, το απίθανο εκείνο παιχνίδι και τα 5 Κόκκινα γκολ:

Σαν σήμερα: 13/4/1988 Υπερθέαμα στη νίκη επί της Forest
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com